Detta är en utskriftsvänlig version. Följ länken för att se novellen i sin helhet: http://ettastark.com/ ?story=25621

Grannsamverkan 20 (Efterrätten...)

*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***
...ännu en skröna om den förvånansvärt aktive om än något grånade Peter och hans vänner. Berättelsen börjar där ”Grannsamverkan 19” slutade. Har du följt vår ”såpa” är det bara att hoppa in. Vill du läsa fler av de tidigare avsnitten för att komma in lite mer i historien kan du söka på ”grannsamverkan” och välja i listan med alla avsnitt Hen-Sara och vi har skrivit.
Vi hoppas du får en stunds underhållande läsning, och att du låter din fantasi fylla i allt det vi inte förmått beskriva i ord...
P&L
*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***


På min sida av bordet: Jag, Peter. Klädd i mina dyraste fritidskläder. En lagom ledigt elegant ensemble för en man i min ålder, enligt den effektiva expediten i ”Fina affären” i Göteborg där jag inhandlat den ett drygt halvår tidigare.

På andra sidan bordet: Lena, min exfru, och Pia, sommargranne till Lena. Båda klädda i urringade svarta toppar med den rosa texten HOT STUFF, som påminde mig om något jag inte kunde komma på.

På bordet: Matjessill, färskpotatis, hackat ägg, dill, gräddfil, gräslök. Och kryddade immiga supar. Och mellanöl. Och sist men inte minst: två par handklovar klädda i rosa pälsimitation.

Handklovarna hade kommit fram precis när jag var på väg att stoppa min första bit av sillen i munnen, så jag hann som tur var inte sätta den i halsen.

”Sedan blir det en efterrätt som vi har hört att du gillar”, hade Pia sagt. Den utlovades bestå av jordgubbar och vispad grädde. Och det hade väl egentligen inte alls varit konstigt, för somrigare och mer passande efterrätt är svårt att tänka sig. Men kombinationen av handklovar, vispgrädde och jordgubbar stämde bara alltför väl in på en historia Sara berättat tidigare på dagen. En där även jag figurerat, naken tillsammans med min nya granne Louise, också hon naken. Något Sara måste ha drömt, och som hon lovat att hon inte berättat för någon. Utom för mig, då. Fast nu började jag undra...

Jag höll masken så gott jag kunde, nickade lite skämtsamt mot handklovarna och svalde min sillbit. Och så åt vi och drack. Och sjöng snapsvisor. Pia kunde ett par jag aldrig hört förut, bland andra en lång en, som visst var skriven av Taube. Vi blev tvungna att bita av snapsarna i tredjedelar för att hålla promillehalten på rätt sida om gemytlighetsgränsen. Under glada skratt fick jag höra deras version av busringningen – eller vad man ska kalla den – som de hade utsatt mig för. Den som den här lilla festen var menad att vara en liten gottgörelse för. Och hela tiden jag hade en härlig utsikt. Både Pia och Lena var redan jämnt solbruna. Pia visade en frikostig del av klyftan mellan sina fylliga bröst ovanför den där HOT STUFF-texten. Lenas klyfta var inte så framträdande, men hennes text följde ändå bröstens konturer på ett alldeles tillräckligt ögondragande sätt.

Och medan jag tog en klunk av mellanölet kom jag plötsligt på var jag hade hört de där orden förut. Det var några månader tidigare. Pia hade ringt och pratat om sin dotter Sara, och det samtalet hade övergått till att vi eggade varandra medan vi onanerade i var sin ända av linjen, eller vad det heter nu för tiden. Då hade Pia berättat hur hon var klädd, och bestämt var det då hon hade sagt att hon hade en tröja med den texten. Och sedan hade vi sölat ner oss båda två, jag på det vanliga sättet och Pia med en högljudd fontän. Jag nickade nöjt för mig själv. Skönt att det blev klarlagt. Fast varför hade Lena också en likadan topp?

– Varför sitter du och nickar, frågade Lena. Är det något du vill säga?
– Nej, nej, svarade jag. Jag kom på en sak, bara. Inget viktigt.
– Bra, sa Pia bestämt. För nu måste vi nog ta efterrätten innan den vissnar, som vi sa när jag var liten. Kom nu Lena.

De reste sig upp, gick till kylskåpet och Lena kom tillbaka med en skål med mörkröda fullmogna jordgubbar. Pia höll en skål där det låg en redan fylld spritspåse med taggig topp.
– Kom, Peter, sa Pia. Vi äter den i sovrummet. Och ta med dig handklovarna är du snäll.

Jag följde med. Jag ska inte säga att jag hade onda aningar, för onda var de inte. Men aningar hade jag, flera stycken. Sovrummet låg i halvdunkel och såg ut att vara förberett. Den breda sängen var täckt av ett stort lakan, i överändan låg flera kuddar, sänggavlarna hade gammaldags höga galler med kraftiga sängstolpar. Persiennerna var nere och stängda, ett par små lampor lyste med ett varmt rödaktigt sken.

Och så började aningarna slå in. Efter att ha ställt ifrån sig skålarna knäppte Pia upp sina shorts och fick dem med vickande höfter att glida till golvet. Lenas tog samma väg bara något ögonblick senare. Med svällande kuk såg jag dem stå framför mig i sina svarta toppar som lämnade nedre delen av magen bar. Och med likadana trosor, kolsvarta de också. Och små. Inte minsta möjliga, men när de lite överdrivet förföriskt vände sig ett varv runt kunde jag i alla fall se det mesta av deras rumpor. Solbruna de också.

Så nöp de tag i tröjorna, och som på en given signal drog de dem med smidiga rörelser över huvudet. Två par nakna kvinnobröst gungade fram inför mina ögon. Helt solbruna, utan minsta skugga av någon behå. Lenas bröst hade en antydan till knottrig gåshud, och fortfarande var de lika fasta och fylliga som alltid, trots att hon ju hade samlat på sig nästan lika många år som jag. Jag såg att hon slickade sig i ena mungipan och sneglade på Pia, såg hur hennes ögon hastigt svepte över Pias pin-up-bildsstora... bomber, som väl egentligen är ett rätt mansgrisigt uttryck, men jag får erkänna att det var det ordet som först kom för mig.
– Din tur, Peter, sa Lena.

De ställde sig på var sin sida och tryckte brösten mot mig medan de med smeksamma fingrar turades om att knäppa upp knapp efter knapp i min skjorta, lossa spännet i livremmen, öppna knappen i byxorna, dra ner dragkedjan...

De skalade av kläderna och slängde dem lite slarvigt över en stol. I mina boxers var tältet förstås redan rest. Medan de från var sitt håll retfullt sakta drog ner kallingarna lät Lena en hand stryka över ståndet, utanpå tyget, tills resåren med ett ryck tappade taget och lät kuken få sin frihet. Jag vill minnas att jag släppte ifrån mig ett litet stön i det ögonblicket.
– Jag tror minsann att Peter trååånar, sa Pia med tillgjort hes röst.

De förde mig med milt våld baklänges mot sängen, fick mig att sätta mig ner och att lägga mig på rygg mitt i den. Lena och Pia ställde sig på knä på var sin sida om mig uppe i sängen.
– Nu börjar det roliga, sa Pia. Håll upp armarna så vi kan nå dem.

Jag sträckte armarna över huvudet, kände hur de låste de pälsklädda klovarna kring handlederna och hörde hur de klickade fast de andra ändarna runt varsin sängstolpe. Jag lät dem fästa mina fotleder med mjuka rep vid stolparna vid fotändan. Så låg jag fastspänd som ett X med mjuka kuddar under huvudet, naken och med kuken hård, pekande upp mot min navel. Jag kände deras händer vandra utefter min kropp, deras läppar lätt vidröra min hud, överallt utom på kuken. Jag rös av sensationen att utan att kunna hindra det bli kittlad av en hand eller ett par läppar som passerade en armhåla och fortsatte längs en överarms insida. Jag såg deras solbruna mogna kroppar röra sig runt mig och hur deras bröstvårtor blodfylldes och blev hårda precis som mina. Utan att kunna röra dem.

Pia sträckte sig efter spritspåsen. Sakta byggde hon upp toppar som på en mjukglass över mina bröstvårtor med den kylskåpskalla grädden. Lena placerade omsorgsfullt en blodröd jordgubbe på varje topp medan Pia lade ifrån sig spritspåsen. Så började de slicka i sig grädde, en från varje sida. Deras långa breda tungor på mitt bröst fick känselnerverna att ögonblickligen koppla upp sig med fibernätsfart mot mitt underliv. Fick det att vibrera och spränga. Jag stönade och vred mig.

Lena sträckte sig ner och nöp fast en jordgubbe från mitt ena bröst mellan sina läppar. Genast böjde sig Pia fram och högg tag i den med sin sina. Rakt framför mina ögon fick jag se dem sakta äta sig mot varandra tills deras läppar möttes. Efter vad som såg ut som en kyss böjde sig Pia ner, tog den andra jordgubben och så upprepade de sin lek, länge och njutningsfullt, medan röd fruktsaft droppade ner på mitt nakna bröst.
– Du kanske också vill ha, sa Pia. Du kan få lite av mig.

Så böjde hon sig ner och lät sina läppar möta mina. För ett ögonblick kände jag hennes tunga fladdra mot min. Hon smakade jordgubbe. Hennes haka var röd av saften. Jag fick slicka den ren. Lena avlöste henne. Jag fick en längre behandling av henne. Med egen jordgubbe som vi lät våra munnar dela med varandra.

De slickade upp all grädden på mitt bröst. Jag blundade och njöt, säkert med ett fånigt leende på läpparna. Så kände jag den kalla ilningen av grädde i underlivet. Jag tittade upp och såg Lena konstfärdigt spritsa pung och kukrot. Först därefter försökte hon klä kuken runt om, vilket inte visade sig vara lika lätt. De automatiska ryckningarna i den fick grädden att rasa, men till slut låg jag där med en rejäl gräddbakelse mellan benen. Med jordgubbe ovanpå. En stor en.

Jag fick bevittna deras sensuella jordgubbsätande en gång till, innan de började lapa i sig grädde från ljumskar, pung och kukrot. Jag blev slickad alldeles ren, omsorgsfullt och utan brådska. Deras tungor byggde en nästan outhärdlig förväntan innan de efter – som jag tyckte – en evighet tog sig an kuken från var sin sida. Fortfarande bara med tungorna. Det var den enda beröring de gav mig. Inga händer smekte, bara tungor som med lätta tag fångade små klickar av grädden. Min kropp skrek av vällust.

Jag såg Pia ställa sig på golvet, trä in tummarna under troskanten och sakta dra dem neråt. Hennes lilla tatuering, delfinen, visade sig, den här gången mot en lika solbrun bakgrund som på resten av kroppen. Fittan var alldeles slät, solbrun den också. Fittläpparnas lätt skrynkliga pussmun inramade klittan, svullen och hård.
– Är du hungrig, Peter, frågade hon. Sugen på en jordgubbe, kanske?

Jag nickade och fick se henne ta upp en av de söta röda frukterna mellan tummen och pekfingret. Med andra handen höll hon isär blygdläpparna medan hon sakta gned jordgubben några gånger mellan dem. Så sträckte hon fram den mot min mun.
– Varsågod, sa hon. Smaka. Lite vuxnare smak än grädde, tror jag.

Jag lät tungan mosa jordgubben i munnen, sög ordentligt på den innan jag svalde. Mest smakade den som vanligt. Men visst, jag kunde ana den vuxna smaken också. Jag tyckte mig märka att Lena först följde skådespelet med överraskning i ögonen, innan hon rullade ner på rygg bredvid mig i sängen och med benen i vädret befriade sig från sina egna svarta trosor. Jag fick en ny jordgubbe av henne. Den var kryddad på samma vis. Innan hon stoppade den i min mun hann jag undra om jag skulle kunna skilja smaken från den förra. Det kunde jag inte. Den smakade vuxenjordgubbe den också. ”Fast man skulle kanske kunna träna upp smaksinnet”, minns jag att jag tänkte.

Det blev inga fler jordgubbar för mig. Lena och Pia återupptog gräddslickandet, och nu med mer bestämda tag. Med breda tungor, en på var sin sida av kuken, slickade de samtidigt nedifrån och upp, om och om igen, tills kukskaftet från min synvinkel såg ut att vara helt rent. Bara ollonet högst däruppe på min spränghårda suktande kuk var fortfarande täckt av vispgrädden.

Lena började. Hon slöt läpparna om ollonet och lät tungan svepa upp grädden runt det, höll kvar det i munnen och höll på tills det var alldeles rent innan hon släppte ut det i luften igen. Genast var Pia där med spritspåsen, placerade en ny gräddklick på det och tog över rensugningen. Den här gången kände jag skillnaden. De sög inte riktigt likadant. Men lika skönt. Definitivt lika skönt. Och så fort jag var ren var Lena där med en ny gräddklick och tog över. Och för varje byte blev deras slickande djärvare och fick ilningarna i kuken att tillta. De växte tills det var omöjligt att ens försöka kontrollera dem. Så precis i ett byte – Pia hade just sprutat på en färsk gräddklick – kom jag. Kom i grädden. Och minsann om inte båda två med snabba reaktioner slöt fingrarna runt kuken och med gemensamma tag runkade ur mig hela min last.

Pia fiskade upp två jordgubbar och skrapade rättvist upp grädde och sperma med dem. Hon stack den ena i munnen och lämnade den andra till Lena. Båda smakade en stund innan de svalde. Lena nickade.
– Vuxensmak, sa hon. Absolut mer vuxensmak än grädde och kolasås.

Så fick båda ett. långt... fnitteranfall, jag kan inte beskriva det på annat sätt. Medan det pågick låg jag bara och njöt av att känna orgasmen ebba ut. Fortfarande fastbunden till händer och fötter.

Lena lossade repen runt mina fotleder och masserade dem lätt. Under tiden låste Pia upp klovarna kring mina handleder. Jag satte mig upp och gnuggade dem. Vi blev sittande tysta i några sekunder alla tre. Men plötsligt kastade sig Pia över Lena, tryckte ner henne på rygg, satte sig på hennes mage och tog ett fast grepp om hennes underarmar.
– Hjälp till här, Peter, sa hon ivrigt. Hjälp mig att låsa fast henne!

Gemensamt övervann vi Lenas lekfulla motstånd och låste de rosa handklovarna kring hennes handleder.
– Inte benen, pep Lena med tillgjord röst. Jag vill kunna röra benen.
– Okej, sa Pia. Men då blir det ögonbindel i stället. Det är bara att välja.

Efter ett par sekunders tvekan valde Lena ögonbindeln. Pia försvann ur rummet, kom tillbaka med ett mörkblått sammetsband och snart kunde Lena inte se vad vi gjorde, bara höra. Pia tecknade åt mig att vi skulle byta sida i sängen, så vi hoppade ur och bytte.
– Vad händer, frågade Lena. Vad gör ni?

Pia satte ett finger för sina läppar och vi höll oss helt tysta. Jag tog spritspåsen, täckte Lenas redan hårda bröstvårtor med grädde, hämtade upp en jordgubbe, tog lite grädde på den och stoppade den i hennes mun.
– Mmm, sa hon. Ingen vuxensmak på den här, eller?

Pia och jag slickade brösten rena. Vi speglade varandras rörelser på varsin sida av henne, så när jag lät min tungspets stryka sig längs bröstets sida gjorde hon likadant borta hos sig. Hon satte ett par klickar grädde i Lenas armhålor och vi sög och slickade i oss den medan Lena oroligt rörde på benen och fnittrande bad oss sluta kittlas. En enda klick mitt på magen fick Pias och mina läppar att mötas och våra tungor att vällustigt kivas om de sista dropparna. Pia ritade en triangel av grädde runt Lenas släta fitta och flyttade sig så att hon blev stående på knä i sängen mellan Lenas något uppvikta ben. Jag såg hennes huvud dyka ner och hennes tunga leta sig mot grädden. Så sjönk hon ner och slog armarna om Lenas lår, drog isär dem och begravde munnen mot hennes springa. ”Min Lena”, tänkte jag, ”min Lena med en annan kvinna... jag har väl aldrig...”
Alldeles fångad av den nästan overkliga synen märkte jag att jag nöp med tummen och pekfingret i Lenas bröstvårtor medan jag såg Pias tunga söka sig till klittan och börja röra sig där.
– Ååh, hörde jag Lena stöna, ååh... men... Pia... är det du Pia...

Jag vaknade till och började smeka Lenas kropp medvetet. Nafsade henne i vårtorna, sökte upp hennes mun och mötte hennes tunga. Jag kände hur den virvlade snabbt mot min, sådär som hon brukade göra då när vi var yngre och hon var riktigt kåt. Jag såg henne sära så mycket hon kunde på sina ben, såg henne skjuta upp underlivet och bjuda Pia sin öppna fitta. Och Pia med ändan i vädret lät sig väl smaka, om man säger så. Hennes huvud guppade upp och ner mellan Lenas lår och jag hörde de våta smackande ljuden från en riktigt våt fitta. Jag bidrog med smekningar så gott jag kunde i min ända, om ni förstår vad jag menar, men Pia gjorde förstås grovjobbet. Det avgörande jobbet. Det som efter bara någon enstaka minut fick Lena att resa sig i brygga och ropa ut sin orgasm medan hela hennes kropp gick som i vågor. Och Pia följde med i hennes rörelser och gav inte upp förrän Lena tystnade, slappnade av och lät kroppen sjunka tillbaka ner mot sängen. Pia låg kvar en stund och slickade i sig de sista små gräddklickarna från Lenas underliv. Själv kände jag det som att jag hade bevittnat en debut. En lyckad debut, trodde jag. I alla fall för Lena, det var jag säker på. Eller? Jag kände mig lite överflödig. Men gissa om kuken stod hård.

Det var fortfarande alldeles tyst i rummet när vi släppte loss Lenas armar och befriade henne från ögonbindeln. Tyst och lite omtumlad satte hon sig upp och såg på oss.
– Du får förlåta mig Lena, sa Pia och slog ner blicken, men det här har jag velat göra ända sedan vi började leka telefonsex med varandra. Kanske före det också...

Lena kastade en blick på mig men satt tyst. Jag sa inget jag heller utan försökte bara ha en min som om ingenting längre kunde förvåna mig. Inte att min exfru skaffat sig en nytändning i sexlivet... som vi aldrig fick tillsammans... inte att hon nu prövade på lite av varje... och inte ens att Pia, den tuffa Pia, plötsligt såg nästan blyg ut.

Fast jag var inte så fantasifull på den tiden själv heller, erkände jag för mig själv... det kunde jag kanske ha varit ...
– Men vi pratar bättre vid köksbordet, sa Pia plötsligt. Kom, vi äter upp jordgubbarna, det är ju massor kvar. Och så tar vi skumpa till. Grädde kan kvitta, känner jag. Så kan vi prata om saker och ting under tiden.

”Så var det med den blygheten”, tänkte jag när jag naken och med svajande och fortfarande halvrest kuk följde två nakna, härligt solbruna kvinnor med fasta rumpor ut till köksbordet. Lena fällde snabbt persiennen och tände levande ljus. Ur kylet hämtade Pia en flaska amatörskumpa, bubblig och söt, nästan som en spetsad läskedryck. En sån som passar en sån som mig. Jag ursäktade mig och uppsökte toaletten en liten stund. Och passade på att tvätta av ett och annat från kuken. Bara för om utifall att.

Tre nakna människor kring ett köksbord med en skål mogna jordgubbar och varsitt glas med bubbel – kan ni se bilden framför er? Jag såg den i verkligheten.
– Så ni har telefonsex, började jag. Med varandra?
– Jajamen, sa Pia och stoppade en jordgubbe i munnen.
– Men det har ju du och jag också haft, fortsatte hon när hon svalt den. Det har väl alla?

Jag kastade en blick på Lena för att se om detta var en nyhet för henne. Jag kunde inte avgöra det på hennes ansiktsuttryck. Fast hon höll just på att ta en klunk skumpa, och hon satte i alla fall inte den i halsen. Så kanske...
– Jag sa ju det till dig då, fortsatte Pia. Jag sa att jag hade haft sex via telefon förr, och att jag inte ville säga med vem. Inte förrän jag fått tillstånd att avslöja det. Och det har jag fått nu, alltså. Lena var det. Så nu vet du det.
– Många gånger... eller? frågade jag.
– Ett par gånger, svarade Lena. Eller... några gånger. Och då har vi på oss kläderna vi hade när du kom... i början...

De hade börjat en kväll förra sommaren när Pias ex Conny ”jobbade över”. Som ganska nya väninnor hade de talat om sina små och stora eländen över telefonen, Pia från stugan och Lena från sin lägenhet. Och det hade slutat i orgasmer. En vid varje telefon. Under en gemensam shoppingtur hade de sedan fnittrande inhandlat de likadana ”kostymerna”. Och bestämt att alltid ringa en stund i förväg, lägga på, ta på sig sina outfits, ringa upp igen och sedan...

Jag kände att jag bara måste fråga.
– Och hur... ja, alltså... vad säger ni till varandra... då när ni ligger där...

Jag blev bestämt upplyst om att detta inte var något som kunde avslöjas för en sån som jag. För en man alltså. Samt att nyfikenhet inte var någon fin egenskap.
– Jamen... det här med tjejsex då, frågade jag. Har ni...

Jag fick veta att det aldrig hade hänt förr. Och att Pia inte hade planerat att det skulle hända. Och att det kommit som en fullständig överraskning för Lena som genast försökte byta samtalsämne
– Vad sa ni till varandra den där gången då, frågade Lena. I telefon, menar jag. För det var väl bara en gång, eller?
– Ett par, erkände jag. Bara två. Och nyfikenhet är som sagt ingen...
– Sluta nu, avbröt Pia. Ni sitter där och är nöjda ni, men tänk lite på mig också. Jag vill också få orgasm. Flera, helst. Drick ur vad ni har nu och kom med.

Vi reste oss och hällde i oss sig de sista dropparna i glasen. Sedan gick jag där igen med svajande och något mer än halvrest kuk bakom två nakna, härligt solbruna kvinnor med fasta rumpor. I riktning mot sovrummet.

Pia dirigerade. Jag fick sitta på knä, nedsjunken med hälarna mot rumpan i sängens överända. Vigt lade hon sig tillrätta med huvudet i mitt knä. Hennes hår kittlade min mage och jag kände trycket mot kuken som fylldes det där lilla sista som fattades. Hon sträckte upp armarna, tog mina händer och förde dem till sina bröst.
– Här får du vara, sa hon. Gör det skönt för mig. Och vi struntar i grädden den här gången.

Jag lät mina händer följa bröstens runda konturer i mjuka smekningar, lät dem känna hennes silkeslena hud på bröstens sidor upp mot underarmarna, spelade med fingertopparna över hennes mage, följde gamla invanda vägar och försökte finna nya...
Och Lena hade lite villrådigt blivit stående på alla fyra bredvid henne i sängen.
– Gör det skönt för mig du också, Lena, sa Pia lågt. Så skönt du vågar...

Och jag fick se ”min” Lena lite tvekande krypa ner mellan Pias särade ben, precis som Pia gjort med henne förut. Stående på alla fyra böjde hon sig ner och lät sakta tungspetsen rita våta ringar runt Pias navel. Hon placerade en kyss på den lilla tatuerade delfinen, precis det ställe jag av egen erfarenhet visste var så känsligt att man knappt fick röra det. Men Pia svarade bara med att nästan omärkligt rycka till. Hon blundade och lät Lena hållas, hon fick till och med spela med tungan över den innan hon fortsatte med att stryka läpparna utefter insidan av Pias ena lår. Och mina händer fortsatte sin vandring över de stora brösten och vårtorna, de stora och hårda, allt medan mina ögon hela tiden följde Lenas upptäcktsfärder runt Pias underliv.

Plötsligt, som om hon fattat ett beslut efter stor tvekan, såg jag Lenas tunga leta upp klittan, Pias hårda klitta som syntes som ett bär överst i springan mellan hennes läppar. Prövande lät hon tungspetsen cirkla runt den, glida lite längre ner i springan, återvända och cirkla mera. Pia andades tungt och lyfte sig sakta upp mot tungan och tryckte fittan mot Lenas mun innan hon lät höfterna sjunka tillbaka igen. Igen. Och igen. Och jag satt helt fängslad av skådespelet framför mig, med Pias huvud i mitt knä, hårt tryckt mot mitt surrande stånd.

Pia lyfte höfterna, drog åt sig en kudde och tryckte in den under rumpan. Det gav Lena en bekvämare ställning där nere. Och ännu bekvämare gjorde hon det för sig när hon, precis som Pia gjort förut, sjönk ner helt och lät sin mun möta hela fittan, den som redan måste vara ordentligt våt av behandlingen. Hennes huvud rörde sig medan jag gissade vad hennes tunga hittade att leka med där nere. Och Lenas rygg svankade och rumpan pekade...
– Passa på nu, Peter, viskade Pia. Jag vet vad du tänker. Men skynda dig.

Jag krånglade mig loss och kysste Pias bröst liksom till avsked på vägen. Sög in de hårda topparna och lät tungan virvla runt dem. I ena örat hörde jag hennes andetag som hade en antydan till lätta stön i sig. Hon blundade. Hon njöt. Med ett litet, litet leende på läpparna.
– Skynda dig då, viskade hon otåligt.

Jag lämnade brösten åt sig själva, kröp upp på knä bakom Lena och såg hennes nakenhet och släta fitta från baksidan, eller hur man ska säga. Jag drog prövande ett finger längs springan några gånger och kände hur våt den var, fast och nästan drypande våt. Det var lätt att placera mitt blanka ollon i öppningen, lätt att låta det väta ner sig med hennes safter, lätt att gunga fram och tillbaka så att kuken efter ett par misslyckade försök hittade rätt. Jag tog ett fast tag om hennes höfter och tryckte mig långsamt in. Hela vägen in. Hela den varma trånga vägen in. Och Lena svarade emot. Vred sig lite för att hitta den perfekta ställningen utan att för en sekund låta sin tunga lämna Pias fittskåra. Och stönade härligt där nere i det våta.

Sakta och försiktigt, för att inte störa hennes behandling av Pia för mycket, drog jag tillbaka kuken för att genast låta den återvända in igen. Efter bara några få sådana turer hittade vi takt och rytm. Det gick inte att undvika att mina stötar fick Lena att trycka munnen hårdare mot Pia varje gång jag gled in och få hennes fylliga bröst att gunga med. Snart såg jag Pia fånga dem i sina händer, såg henne nypa i vårtorna, hårt. Hon blundade och vred huvudet från sida till sida, medan hon blandade snabba andetag med små stön varje gång mina stötar fick Lena att pressa på mot hennes fitta. ”Som en porrfilm”, for det genom mitt huvud. ”Fast på riktigt... och äkta... och jag är med själv...”.

Jag tappade liksom känslan av tid och bara njöt av att vara en del av våra kroppars samspelta rörelser, och kuken gled in och ut som i ett rus, kramad av Lenas härliga varma fitta. Mina ögon kunde hela tiden smeka de härliga, lite svettblanka kvinnokropparna. Jag mötte Pias uppspärrade ögon och såg hennes läppar röra sig utan ljud. ”Skynda dig”, mimade de. ”Skynda dig, skynda dig...”

Jag tog ett fastare tag om Lenas höfter och pumpade hårdare. Snabbare. Som svar hörde jag högre ljud från båda två. Och för varje stöt hörde jag mig själv flåsa ett kort ”ah”. Jag såg på Lenas huvud att Pias underliv rörde sig upp och ner i ett rasande tempo en kort stund innan hon stelnade till med fittan hårt tryckt mot Lena. Hela hennes kropp liksom vibrerade och jag förstod att Lenas tunga nu arbetade intensivt. Och känseln i min kuk bara försvann och ersattes av ett totalt välbefinnande. Jag ropade högt ordlöst och riktigt högg kuken i Lenas fitta, hörde hur jag daskade mot hennes rumpa när jag försökte tränga mig in så långt jag kunde, såg Pias kropp gunga av mina stötar, hörde hennes långa ååh-ååh-ååh och Lenas halvkvävda ljud mot Pias fitta, kände mina ben skaka av ansträngningen, orkade trots det göra en frenetisk spurt och kände kuken rycka där inne, spruta där inne, tömma sig där inne...

Ni får tro mig eller låta bli, men inom loppet av bara några få sekunder skrek vi trestämmigt av njutning. Tre kroppar skakade tillsammans i orgasmer. En enda för mig, men den platsade på topplistan, och – som det verkade – flera var för Lena och Pia.

Vi blev liggande en lång stund i en osorterad hög och bara flåsade. Blickar utväxlades, händer smekte och läppar rörde lätt vid varandra. Under tystnad. Jag tog mig loss och tassade ut till köket där jag så rättvist jag kunde fördelade den skumpa som var kvar i flaskan. Det blev i alla fall lite i varje glas. Pia och Lena satt bredvid varandra på sängkanten när jag kom tillbaka och delade ut skvättarna. Ingen sa vad vi skålade för, men vi höjde i alla fall glasen och drack.

Lena var röd om kinderna och hade ett frånvarande uttryck i ansiktet, tyckte jag. Pia smålog lite. Själv kände jag mig lätt förvirrad av situationen.
– Vilken... en sån upplevelse... jag vet inte vad jag ska säga... försökte jag börja.

Lena såg upp på mig.
– Jag vet inte heller, sa hon lågt. Men... tack kanske jag ska säga... det var... ni var... ååh, jag hittar inte orden...

Pia såg på Lena, sträckte ut armen mot henne, torkade med baksidan av handen Lenas haka som fortfarande var våt av Pias safter och strök henne över håret.
– Härliga Lena, sa hon. Tack för att du vågade. Och du med, Peter.

Jag svarade med ett förläget leende och kände mig faktiskt... utanför på något sätt. Jag insåg att de skulle behöva byta ord med varandra, de där två lite svettrufsiga och nerkladdade härliga kvinnorna. Och att de orden nog inte var för mina öron. Även om jag gärna hade lyssnat...
– Hör ni, sa jag. Jag tror det kan vara dags att jag ringer en taxi och lämnar er åt varandra. Så får vi smälta våra erfarenheter på var sitt håll. Eller vad säger ni...

Lena såg på mig och nickade.
– Det kanske blir bäst, sa hon. Ja, jag tror det blir bra...

Jag drog på mig mina få klädesplagg och ringde. Det tog bara någon minut innan mobilen plingade om att taxin stod utanför. Jag kramade dem och sa något krystat om att jag tackade för en härlig kväll.
– Peter, viskade Lena i mitt öra. Tack för att du var här... du anar inte hur skönt du gjorde det för mig... du också... jag hör av mig...

Jag har inga minnen från taxiresan hem. Hjärnan måste ha skött mina affärer utan att jag märkte det. Men jag blev sittande en god stund nedsjunken i min tevesoffa innan jag kom mig för att gå och duscha av mig matrester och annat. Och sömnen ville inte infinna sig förrän frampå småtimmarna. Under tiden hann jag fundera en hel del på min exfru och hennes sommargranne. Och på vad de pratade med varandra om. Och på vad de kanske gjorde tillsammans. Och på vilken roll jag själv skulle komma att spela i det sällskapet.

Solen lyste på mig när jag hämtade dagstidningen vid niotiden morgonen efter. Louise vinkade till mig från sin trappa.
– Grisen i morgon? ropade hon.

Jag gjorde tummen upp och drog mig tillbaka till köket där kaffet just var färdigbryggt. ”Javisst ja, Grisen”, tänkte jag. Och fast jag försökte kunde jag inte känna ett enda tecken på träningsvärk efter vår runda dagen innan. Inte i benen, i alla fall.

Så plingade mobilen för ett mess. Det var från Sara. Det bestod bara av tre små ord.
Kan jag ringa?

Jag ringde upp själv, och vi önskade varandra god morgon.
– Jag är lite stressad, sa hon. Men jag måste bekänna något för dig... igen... du vet den där drömmen med grädde och körsbär...

”Javisst sjutton, körsbär var det ju”, tänkte jag. ”Inte jordgubbar.”
– Ja, sa jag. Vad är det med den? Har du drömt igen? Var har du nu sett mig?
– Nej, nej, sa hon hastigt. Men jag sa ju att jag inte berättat för någon... jag ljög... jag ringde mamma...

Jag nickade för mig själv. Vissa bitar föll på plats.
– Det gör inget, sa jag. Låt henne få tro det om mig, det kanske rent av höjer min status i hennes ögon, vem vet?
– Åh du är schysst som vanligt, sa hon. Jag... sätter dig alltid i så dumma... situationer... det blir så fel...
– Hördudu, avbröt jag. Det där får vi diskutera en annan gång. Men du ska veta att jag gillar dina ”situationer”. För det mesta. Stressa iväg nu.
– Ängel, sa hon. Då ses vi i kväll. Eller?
– Vi ses i kväll, sa jag.

Jag funderade på om jag skulle berätta för Sara vilka idéer hon satt i huvudet på sin mamma, men bestämde att Pia kunde få berätta det själv om hon ville. Jag hade en del att tacka Sara för, kom jag på. Utan henne hade nog kvällen innan sett annorlunda ut, och kanske hade jag gått miste om den helt. Och hade hon inte lekt med min kuk inför ögonen på Louise så hade jag nog inte kommit henne så nära inpå livet heller. Inte så snart, i alla fall. Och tack vare Sara kom jag ju att träffa min gamla arbetskamrat Mia i Göteborg...

”Och då har jag inte ens räknat alla gånger hon och jag gett varandra njutning”, tänkte jag vidare, när jag med kaffemugg och tidning styrde stegen till min lilla privata plats i solen utanför min entrédörr.

Där satt Kristina. I sina avklippta jeansshorts och sin Messi-tröja. Och hon såg inte glad ut. Rent ut sagt ledsen, faktiskt.

Inlagd: 2016-06-18 Nuvarande Betyg
betyg: 9.13 betyg: 9.13 betyg: 9.13 betyg: 9.13 betyg: 9.13 betyg: 9.13 betyg: 9.13 betyg: 9.13 betyg: 9.13 betyg: 9.13
Betygsatt: 16 ggr
Författare: peterochlena
Läst: 21113 ggr
Längd: 31231 bokstäver Betygsätt denna novell
Besvara kontrollfrågan för att betygsätta novellen:

 
Kategorier: Bi, Hetero, Moget
Nyckelord:

help
Kommentera novell
Tidigare kommentarer
Monica905 2018-05-01 11:22 Anmäl kommentar  
Vill du knullа skönhеtеr осh intе betala för dеt? Här är webbadressеn → vyx.se/ghp
Margareta981 2018-05-01 11:22 Anmäl kommentar  
Vill du knulla skönhеtеr осh intе bеtаla för dеt? Här är webbadressеn → vyx.se/ghp
Åsa804 2017-11-24 21:01 Anmäl kommentar  
Hеj! Om du vіll ha grаtіs sex → bit.ly/2i0MRKd ← dеt finns många tjеjеr sоm väntar på dіn pеnis i dіn stаd :) DЕSS GRАTIS
Masen 2016-07-04 14:47 Anmäl kommentar  
Väldigt Bra, har läst hela i ett sträck, undrar hur mina grannar är...
Z 2016-06-30 21:27 Anmäl kommentar  
Läst hela serien i ett svep.
Det är så jäkla kul att hitta noveller som både har fantasi, stående epitet, och lite snusk emellanåt. En i mina ögon mycket välskriven novellserie, som skänkt mycket nöje.

Skitbra helt enkelt.
Lelle 2016-06-20 20:33 Anmäl kommentar  
Lika härlig novell som alltid! Väntar på nästa kapitel :)
Oscar IIII 2016-06-20 07:49 Anmäl kommentar  
Härligt att ni njuter av livet och med varandra och inte tvekar att ta initiativ till att röra varandra, kyssa varandra på alla härliga ställen!
Det där med vispad grädde, jordgubbar och vuxensmak var ju något att ta efter. Körsbär får ni kanske testa också ...
 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~