Detta är en utskriftsvänlig version. Följ länken för att se novellen i sin helhet: http://ettastark.com/ ?story=26620

Drömsex 2

Hej igen,
Jag lät min älskade fru läsa min första fantasi. Jag var nervös för att hon skulle tycka att den inte alls var i hennes smak, men hon reagerade med att bli så där härligt kåt som bara hon kan. Hennes härliga sköte blev sjöblött och vi hade en härlig herdestund....!
Tänkte nu bygga upp ett annat scenario, som jag ofta fantiserat om och som givetvis handlar om min fru.

Denna gången överraskar jag henne med en övernattning och middag i Amsterdam och vi har intagit en härlig måltid på en av krogarna i centrum. Druckit lite vin och haft det riktigt mysigt. Kvällen flöt på och vi sitter nu och sippar på ett glas vin och delar på ett par ostar.
Vi pratar om allt möjligt, resor vi gjort och de vi vill göra, hur vi skall spendera vintern, våren och sommaren. Vi glider in på relationer och blir mer och mer intima och jag ser att det glimmar till i min frus ögon. Hon är bara så vacker och jag märker att inte bara jag uppskattar hennes närvaro.
Det är inte bara män, utan även kvinnor som skickar längtande blickar åt hennes håll.
Jag frågar om hon skulle kunna följa med på ett litet upptåg...?
“Vad menar du?” frågar du. Jag frågar om hon skulle uppskatta lite bus. Det beror på vad för sorts bus du menar. Jag svarar “Skönt bus” och ler försiktigt.
Vi har suttit ett bra tag på restaurangen och det börjar bli dags för oss att röra på oss ändå, så vi betalar och reser oss.

Väl ute på gatan så börjar vi flanera. Vi går tätt ihop och nojsar. Glider in på en pub och tar en öl och fortsätter sedan promenaden. Jag märker att vi börjar komma i närheten av glädjekvarteren och du frågar om det är dit jag vill gå och busa? Jag svarar att vi kan ju gå och se hur det går till där och.... Du tittar på mig och säger att vi kan gå in och titta, för du har alltid undrat hur det ser ut där. Jag ler mot henne, tar hennes hand och leder oss dit.
Vi närmar oss utkanten av Red light district och man börjar se alla neonskyltar och coffee shops. Vi går in på första bästa coffee shop och tittar runt. De har servering där inne och du säger att det skulle vara gott med ngt kallt pga av den alldeles ljumna kvällen och alkoholen i blodet.
Jag går fram till disken och du passar på att gå på toaletten. Väl min tur, så frågar jag om de har ngt som skulle kunna stimulera suget efter sex och de svarar på vilket sätt? Jag förklarar att jag skulle vilja att min fru kunde bli skönt kåt, när vi går in i denna stadsdel av sex. Expediten tittar på mig och ler. “Jag tror jag har precis vad hon skulle behöva!” Han blandar ihop ngt och till sist blandar han ner en ört. Jag frågar vad det är, med han svarar bara, du kommer att tacka mig efteråt.....
Du kommer tillbaka från toaletten och ser att det står två glas på bordet. Du frågar vad jag har valt och jag svarar bara “du kommer att tacka mig efteråt!”

Vi dricker och pratar och jag märker att dina ögon blir lite lätt glansiga och du börjar smeka mina händer och vill kela. Jag frågar dig om du vill fortsätta busa och gå vidare och du svarar bara jag är med, så är du med!
Vi går ur coffee shopen och styr kosan längre in i glädjekvarteren. Du ser med stora ögon på omgivningen och de olika butikerna med sexleksaker, filmer och biografer.
Jag ser en skylt med “Adult movie theater, saloons and cabins” Jag tänker att lite film skulle vara trevligt. Jag tar med dig åt sidan och säger att jag har en överraskning och att du måste ta på en ögon bindel. Du tittar på mig och frågar varför du måste ha ögonbindel. Jag säger att det är en överraskning och om du skulle blunda, så skulle du bara tjuvkika. Efter lite övertalning så går du med på knyta scarfen du har runt halsen, runt dina ögon. Jag säger sedan att du måste även ta av dig trosorna, så att du är troslös under din nyinköpta kjol. Du säger att detta inte var överenskommet, men när jag säger att detta är en förutsättning för att detta skall kunna kallas för bus, så är det ett måste. När du utan större klagomål drar ner dina ytrosor, kliver ur dem och ger dem till mig, så förstår jag att örten du fick tidigare, verkligen är något jag kommer att uppskatta resten av kvällen.
Väl troslös och ögonbindel på, så leder jag dig mot entrén på biografen.
Mannen i biljett luckan skiner upp när han ser att en blivande kund är kvinna. Jag frågar om det är välbesökt ikväll och han svarar givetvis att det är fullsatt. Jag löser två biljetter och leder in dig i lokalen. Lokalen har dunkel belysning och man hör stönanden från de olika filmerna som spelas på de olika filmdukarna och bakom dörrarna på de mer privata cabinerna. De skuggor som rör sig stryker kring väggarna är män som kommit dit för att se kvinnor på film och nu står en livs levande kvinna i lokalen. Du frågar vad som händer, men jag säger bara att vi inte har kommit fram än och jag letar mig fram mellan de mörka gångarna och kikar in i de bås vi passerar. Jag letar efter ett bås något större, än de första vi passerar, där det bara finns en fåtölj och en TV. Till slut hittar jag ett litet större bås, med en 2-sits soffa och en stol. Jag leder dig in, stänger dörren och låser. Jag tar av dig scarfen och du tittar dig omkring. Du tittar frågande på mig och jag ler lugnande mot dig och kysser dig på munnen. Jag sätter mig i soffan och klappar på sitsen, som en uppmaning att du skall sätta dig bredvid. Du ler tillbaka och sätter dig sakta bredvid mig. Jag sätter på TV:n och där visas en film med en kvinna som uppvaktas av flera män. Du tar tag i kontrollen och bläddrar runt bland kanalerna och fastnar för en film med två kvinnor som tar sig an flera män. Vi lutar oss tillbaka och börjar titta.
Jag har lagt märke till att det finna 2-3 skjutluckor på väggarna i vårt bås, med haspar på. Jag låtsas inte om dem och du har inte sett dem än, utan har ögonen fästa på TV rutan. Vi fortsätter att titta på filmen och vi blir mer och mer tung andade. Jag lägger armen om dig och smeker lätt över dina bröst. Du svarar med att lägga handen på mitt lår och stryka upp och ned längs låret. Jag lyfter armen och lägger den på din kjol. Jag för den in under kjol kanten. Jag märker att du har ansat din mus och jag stryker lätt över din härliga blygdläppar och märker att du redan är lite våt.
Du har uppmärksamheten helt på filmen, när jag ställer mig upp för att lossa lite på skärpet. Jag passar på att tyst lyfta på hasparna till skjutluckorna, och sätter mig sedan bredvid dig igen.
Vi fortsätter vårt kelande och jag frågar vad du tycker om överraskningen. Du tittar upp och säger att du tycker att atmosfären är spännande och lite förbjuden på en gång. Den gör dig upphetsad!

Vi fortsätter vårt kelande och vi blir allt mer ivriga. Jag har fått upp din kjol över magen och du har börjat skreva och skjuta ut höften över kanten av soffan, så att du halvligger, när det plötsligt skrapar till till höger om oss. Du hajar till och ser att luckan dras åt sidan och ett mörker är det enda som syns bakom luckan. Du tittar frågande på mig och jag bara rycker på axlarna och säger du ville ju ha lite “bus”. Plötsligt rör det sig i öppningen och man skönjer en slak sak som kommer fram i det dunkla ljuset i vårt bås. Jag studerar ditt ansikte för att se din reaktion. Du tittar på organet i luckan som nu sakta börjar röra sig. Mannen bakom väggen drar i sin kuk och den börjar sakta resa sig. Jag börjar sakta smeka dig på magen och kyssa dig i nacken. Kuken i luckan har nu nått sin fulla resning och i storlek är den nog normal. Du tittar på den en stund, medan dess ägare fortsätter att runka mitt framför dina ögon. Efter en stund frågar du vad han egentligen förväntar sig. Jag svarar att hoppas på att någon på denna sidan väggen antingen tar tag i hans kuk och runkar honom eller ger honom en avsugning. Jag ser att ngt tänds i din hjärna och du fortsätter att stirra på kuken i väggen. Jag fortsätter mitt smekande av din mage och ljumskar.
“Menar du att han vill att jag skall runka honom? Jag vet ju inte vem han är!”
“Det är lite det som är grejen”, svarar jag. “Anonymitet och njutning.”

Efter ett tag drar ägaren till kuken i väggen tillbaka kuken i väggen, då ingen nappat på hans agn och hålet gapar tomt.
Du tittar fortfarande på det tomma hålet, som om du missat något som du inte kommer att få tillbaka. Jag fortsätter att smeka din mus och du fokuserar återigen på filmen som rullar på skärmen. Plötsligt rasslar det till i luckan till vänster. Du flyttar blicken mot ljudet och jag hör hur din andning ökar. Laddningen i rummet är elektrisk och nu skönjer vi ytterligare en kuk, men denna gången en kraftigare pjäs och jag ser hur dina ögonbryn höjs och läpparna säras. Jag smeker din clitoris och jag viskar i ditt öra. “ Ta den i handen och känn dess tyngd. Jag vet att du vill och jag vill det också....” du tittar mig i ögonen och det glimtar till och du vänder dig mot kuken i väggen och den befinner sig på mindre än en halv meters avstånd. Du höjer handen och sträcker den fram mot det rejäla organ som hänger slak och slät. Du nuddar den med långfingret och direkt reagerar den med ett ryck. Du drar tillbaka handen, men kan inte släppa den med blicken. Jag går ner på huk framför dig och börjar kyssa insidan av dina lår. Därifrån har jag en perfekt vy över dig och den anonyma njutning, som hänger slak ut ur väggen. Jag hoppas nu att du skall få mod nog att ta tag i kuken och sakta börja runka den, men ser att du tvekar. Du tittar på mig och jag ser striden inom dig. Längtan att ta tag i den okända kuken och din tvekan till vad jag skall tycka. Jag tar då själv tag i din hand och för fram den till kuken i väggen, lägger dina fingrar om den, tillsammans med mina och tillsammans börjar vi sakta runka den. den vaknar och börjar sakta växa i storlek.
Du tittar storögt på organet, jag släpper sakta taget om kuken och låter dig sköta eregeringen av denna pjäs. Jag återgår till att slicka dina nu alldeles svullna fittläppar och ljumskar och jag hör att du har svårt att hålla tillbaka ditt gillande.

Du börjar att runka mannen bakom väggen som sakta börjar jucka det han kan. Han vågar inte öka takten i sitt juckande, då rädslan att skrämma dig, så du slutar ditt sakta runkande av honom.
Efter en lite stunds runkande så har nu främlingens organ nått sin fulla storlek och jag ser att du gillar det du ser. Under mitt försiktiga slickande av din mus, så ser jag att ditt ansikte vill ta en närmare titt på kuken i väggen. Ditt ansikte är alldeles intill din masturberande hand och dina näsborrar drar in aromen av kuken i väggen. Dess doft är tydligen bra och jag ser dig sluta ögonen och dina händer smeker dess mjuka yta. Du tar tag i den och drar tillbaka förhuden för att blottlägga ollonet. Du närmar dig ytterligare och nu är du så nära att om du stack ut tungan, skulle den lätt nå ollonet. Plötsligt öppnar du munnen och tungan sträcks ut och du ger ollonet ett lätt slick.
Du drar snabbt tillbaka tungan, som om den nuddat vid något strömförande och vrider dig mot mig. Du har plötsligt kommit tillbaka från en tillfällig trance och blivit varse om att jag sitter mellan dina ben, slickandes din fitta, samtidigt som du slickar en alldeles vilt främmande mans ollon framför mina ögon. När du ser mina simmiga ögon stirrandes på dig, samtidigt som min tunga virvlar runt i ditt sköte och jag smeker mig själv, så förstår du att jag älskar det jag ser. Du vrider därför tillbaka ditt ansikte mot den stora kuken och ett leende sprider sig över ditt ansikte när du låter kuken glida in i din vackra mun.

Jag sörplar vidare på mitt håll. Jag låter min tunga virvla över din clitoris, fittöppning och stjärtrosett. Du börjar stöna medan du suger den stora kuken, när det plötsligt öppnas en tredje lucka, som befinner sig 30 cm till höger om kuken du nu suger frenetiskt. Ur den luckan uppdagas ytterligare en kuk. Du vänder dig och ställer dig på knä på golvet, vänder dig mot den och tar tag i den utan att blinka. Gapar och trär in den i munnen, samtidigt som du har den andra kuken i ett fast grepp med vänster handen. Jag sätter mig i soffan och lutar mig tillbaka och njuter av skådespelet. Jag tar av mig mina byxor och skådar min bula innanför kalsongerna.
Du sitter nu på knä framför 2 anonyma kukar, som kommit ut ur väggen och suger dem växelvis. Jag sitter och runkar min egen kuk och njuter av att du njuter.
Jag förstår nu, att ditt sugande och sörplande på dessa två praktkukar, har gjort nytta för ägarna bakom väggen och de börjar jucka allt fortare, samtidigt som stönen ökar i styrka. Du slickar, suger och runkar ömsom den ena som den andra pålen och plötsligt stönar den första till skjuter sin sats över din tröja, du tar anabbt kuken i munnen och suger ut det sista av sperman i den. När satsen är klar, släpper du taget och fokuserar på den andra lemmen, som nu får din fulla uppmärksamhet. Även han börjar stöna allt högre och du intensifierar sugandet och nu kommer även han i din mun. Hans sats är så stor att du inte kan härbärgera den i din mun, utan du måste låta den rinna över din haka och ner över din redan kladdiga tröja. Du ser nu hur den andra kuken minskar i storlek och lämnar dig ensam med din lust för sex, med dessa kukar i väggen. Jag ser att du vill ha mer och som ett brev på posten så dyker en ny lem upp i ett av hålen i väggen. Du skiner upp och greppar genast tag i den, för att mjölka och suga sperman ur den. Jag sitter som förstenad av din lust, kåthet och din djuriska uppenbarelse, som är så vacker att se och uppleva.

Bakom ryggen på dig så dyker det upp ytterligare en stake, fullt eregerad och redo för mjölkning.
Jag inser att du inte kommer att kunna ge lemmen den uppmärksamhet som mannen bakom väggen hoppas på.. Jag böjer mig därför fram mot hålet med lemmen och säger till honom att gå runt till andra sidan, där det finns ett ledigt “hål” i dubbel bemärkelse. Kuken dras ur hålet i väggen och jag hör raska steg runt vårt bås och plötsligt har du återigen dubbla stakar att hantera.
Jag vill ge dig samma behandling som du ger dina gömda män och går ned på golvet, lägger mig på rygg, mellan dina ben. Du märker att det händer något under dig och när du ser mitt huvud mellan dina ben, så sänker du dig ned, så att jag kan slicka dig, samtidigt som du skänker njutning till männen i väggen. Jag slickar, samtidigt som jag har perfekt vy över hur du suger de två kukarna framför dig. Jag slickar försiktigt, för att inte din orgasm skall komma för snabbt.
Du får männen i väggen att komma och även denna gång så sprutar de över din haka, hals och bröst. Nu är din tröja så kladdig att du tar av både den och bh:n. Jag kryper upp bakom dig och kysser dig i nacken, samtidigt som jag tar dig i handen och vi ställer oss upp. Jag sätter på dig scarfen över ögenen igen, öppnar låset till dörren och leder dig ut i korridoren.

Väl ute i korridoren ser jag att det har samlats en 4-5 män, som jag passerar, vidare till den större biosalen, med ca 20 platser. Jag sätter ner dig på främre raden och jag ser att det dyker upp ett par män, för att kolla vad som skall hända. Jag vinkar fram dem och ber dem ta av sig sina byxor, om de skall vara kvar. Till slut har 5 män, i olika åldrar, allt från övre tonåren till 70-årsåldern, tagit av sig sina byxor och står nu väntande på att få och ge dig njutning. Jag tar nu av dig scarfen och din ögon har svårt att se, pga den dunkla belysningen, men till slut förstår du vad du har framför dig och du ler med hela kroppen. Jag själv har tagit plats framför dig, sittandes upp på scenen, under filmduken, med kuken i handen.
Du vinkar fram dem de är inte är sen att reagera. De ställer sig runt dig, med sina kukar svängande framför ditt ansikte. Du börjar suga dem en åt gången och de börjar smeka dig över hela din kropp. Till slut har du fått upp alla lemmar i dess fulla storlek och då glider du ned i din stol och ber en av dem att slicka dig samtidigt som du får en kuk i varje hand att suga på. De övriga två börjar kyssa dig över hela din kropp, dina bröst, armveck, hals och fötter etc..... Du har fullt upp och suger, runkar och juckar allt vad tygen håller. De 5 männen turas om genom att byta plats och du uppskattar varje ny kuk som dyker upp, hårig som rakad, gammal som ung.
Plötsligt så slutar en av de äldre männen, en man runt 50 sträcket och tar plats mellan dina ben. Han har en rejäl kuk , som han drar genom din fittskåra, som för att blöta upp den så att den skall kunna glida in ordentligt. Du tittar upp och man kan se att du tycker att det är på tiden att någon tar mod till sig och sticker sin kuk i dig, då du skälver av kåthet. Efter ett par drag genom din skåra, så sättar han den till rätta framför ditt fitthål och stöter till. Jag ser hur du fylls upp av kuken och hur du känner att han stöter sin kuk i botten av din längtande sköte. Han börjar jucka försiktigt och du greppar tag i 17-åringens alldeles renrakade kuk, som du för till din mun och suger med djupa drag.. De andra männen intar nya positioner och du har snart ytterligare en kuk i andra handen. Det är 70-åringen, som har en vältränad kropp och ett hårigt skrev och bröst. denna kontrast är fantastiskt eggande och jag ligger och runkar min egna kuk försiktigt.

I ögonvrån ser jag en skugga som står och betraktar skådespelet. Det är en reslig gestalt, men i dunklet kan man inte se mer, förutom att han verkar väldigt intresserad av aktiviteten i biosalen

50 åringen har nu nått slutet av sin ritt och trycker upp sin kuk, långt in i ditt sköte och pumpar in sin säd. Han drar sig ur frustande och det ger 17-åringen chansen att ta plats mellan dina ben. Ynglingen tittar storögt på din vackra kropp, som halvligger alldeles svettig och naken i biostolen. Du drar upp knäna och öppnar dig inbjudande mot tonåringen. Han trycker in sin kuk som i trance, i din såsiga fitta. Väl på plats, så börjar han jucka med en frenesi, värdig en yngling som fått sin dröm uppfylld.
Hans lena och kala kuk halkar in och ur ditt sköte som en harpitt. Du låter han hållas, då hans tempo är för snabbt, men jag ser att du njuter av att en yngling som han, är alldeles salig av att knulla en mogen kvinna! Du koncentrerade dig istället på de övriga tre. 70-åringen stod fortfarande vid din sida och ser hur du njuter av hans mandom. 25-åringen sluter nu upp på din andra sida. Hans kuk är omskuren och det var tydligen något du uppskattade såg det ut som. Du tittade upp på mig, som för att säga, “Kolla vad jag hittade, en omskuren kuk!” Jag ser in i dina kåtvilda ögon och njuter.
Till slut klarar inte 17-åringen av att hålla sig, drar ur sin pitt för att spruta på din mage och som han sprutar! Första kaskaden sprutar förbi ditt huvud och landar på den fjärdes bröst, då han står bakom dig och masserade din bröst. Sedan kom ytterligare 6-7 sprut som landar på ditt ansikte, hals och bröst. Du torkar bort det som kom i ditt ansikte med ditt finger och ber 70-åringen att slicka av det. Rädd för att inte få sätta på dig, slickar han gladeligen av ditt finger och frågar om han kan göra något mer för dig. Du tittar på honom och ber honom ta plats mellan dina ben. Väl där, ber du honom att gå ner på knä, samtidigt som du lyfter upp knäna så långt det går. Slicka mig i stjärten, för det är så skönt. Farbrorn tar plats mellan dina ben och börjar slicka din stjärt. I början försiktigt, men allt efter som han märker att du gillar det, så slickar han med alltmer glädje. Man ser att han gillar detta och 25- och 40 åringen står nu redo med sina kukar på var sin sida av dig. Efter ett tags sugande märker jag att du vill ha en ny ställning. Du ber farbrorn lägga sig ner på rygg, du kryper ner över honom och placerar din fitta över hans ansikte och ber honom slicka. Du själv böjer dig ner över hans kuk och börjar suga honom i en härlig 69:a. Farbrorn börjar jucka allt fortare och du märker att han snart är påväg att komma, så du vänder dig om och sätter dig på hans kuk och rider honom. Farbrorn ser ut som om han är på väg in till himmelen när han vrålar ut sin orgasm och sprutar i dig. När han pumpat dig full så kliver du av honom och vinkar till dig de andra två. De ställer sig med sina kukar framför ditt ansikte och väntar förväntansfullt på att du skall ta och börja suga. Du ber istället 40 åringen att lägga sig på rygg och grenslar honom direkt. Den omskurna kuken tar du i handen och börjar suga. Du suger, sörplar och spottar på kuken så att saliven skvätter och sen ber du honom, med bestämd stämma, att sätta på dig i röven. “Jag vill ha två kukar i mig!” Han är inte sen att lyda och medan hans kuk är alldeles blöt av saliv, passar han på att tränga in i din anal. Du stönar högt och ber honom att ta det sakta, så att du hinner att slappna av i ringmuskeln. Till slut har han fått in hela sin omskurna kuk i din stjärt och då börjar du sakta att röra dig fram och tillbaka.

Jag har nu märkt att den mörka skuggan nu har rört sig närmare händelserna och jag ser att den mörka skuggan är en stor neger, med svällande muskler. Han går nu sakta fram till fåtöljerna och sätter sig framför dig. Du märker det knappt, för du är så upphetsad av dubbelmackan, men när han tar av sig sina byxor och kalsonger, då framträder en kuk med fantastiska proportioner . Det är en jätte, stor som en hästkuk. Du tittar upp genom kåtdimmorna och stannar upp pga av denna lem med en hästs dimensioner. Du lutar dig åt sidan för att se om det verkligen kan stämma, men ju närmre du kommer, desto större blir dina ögon. Du tar den mellan dina händer och drar sakta i den, den är halvseg, men redan lika tjock som din under arm och 30 cm lång. du börjar slicka på denna svarta härlighet. Den svarta mannen tittar på dig och säger med djup röst att du kommer att få ta emot hans härlighet. Männen under och bakom dig juckar på med frenesi, nu när din anal är uppvärmd och uttänjd, då kommer de samtidigt. Du är nu fylld till bredden av sperma i båda hålen och du kliver av dem, för att kunna sätta dig till rätta framför hästkuken. Du börjar suga det du kan få in i munnen , men det är inte mycket. Du får hålla den med båda händerna och slicka med tungan, samtidigt som du runkar negerns stora organ. Sakta växer den och till slut har den ökat i tjocklek till samma storlek som din överarm. Du tittar storögt på den med kåtrusig blick och ställer du dig upp. Tar lite saliv på fingrarna och gnuggar in din fitta med saliven, som om det skulle göra någon skillnad och kliver upp i hans knä. Du måste sätta en fot i varje säte bredvid honom, för att kunna komma åt att få hans hästkuk i läge vid din fittmun. Du sänker dig sakta och känner detta massiva ollon vidga dig. Du stannar upp som för att hämta andan och sänker dig ner igen, men kommer bara ett par cm innan du måsta stanna upp igen, för att vänta på att slidmunnen skall slappna av och kunna ta emot mer. Detta upprepar sig ett tiotal gånger under den närmsta kvarten, men till slut har du fått in hela ollonet i din fitta och du kan nu börja sänka dig ner över staken.
I början blir det bara korta drag, men allt eftersom, så smetas denna jättekuk in av dina egna safter och av de andras sperma och du kan öka på takten i jucken. Till slut har du fått in halva kuken i dig och du ser så nöjd och lycklig ut. Takten ökas och dina stön blir allt ljudligare. Jag kan inte hålla mig längre och glider av scenen. min kuk står rätt ut och jag går fram emot dig och ställer mig bakom. när jag ställer mig på knä, har jag din stjärt alldeles framför ansiktet, så jag lutar mig bara framåt, sträcker ut min tunga och slickat din stjärtrosett, varje gång den passerar tungan. Jag ser hur denna svarta hästkuk far in och ur din fitta och jag slickar stjärthål och området mellan fitta och rumpa. Jag hör hur du reagerar av denna kuk och mitt slickande och vid ett par tillfällen råkar min tunga komma åt kuken som far in och ut ur min älskling. Du gillar detta och till slut klarar du inte att hålla tillbaka din orgasm. du vrålar ut den och samtidigt dras hästkuken ut och sprutar ner din rygg med vit sperma. Negern sitter nöjd kvar och du kliver av honom, vänder dig mot mig och tar min lem i handen och suger ur min sperma , som kommer skjutandes direkt. Du sväljer all min säd och slickar dig runt munnen och säger -“Nu var jag väl busig!” :)

Inlagd: 2018-01-02 Nuvarande Betyg
betyg: 6.8 betyg: 6.8 betyg: 6.8 betyg: 6.8 betyg: 6.8 betyg: 6.8 betyg: 6.8 betyg: 6.8 betyg: 6.8 betyg: 6.8
Betygsatt: 10 ggr
Författare: Jbj (Medlem)
Läst: 17084 ggr
Längd: 24193 bokstäver Betygsätt denna novell
Besvara kontrollfrågan för att betygsätta novellen:

 
Kategorier: Analt, Etniskt, Gruppsex, Moget, Tonåringar
Nyckelord: Cuckold

help
Kommentera novell
Tidigare kommentarer
Emma548 2018-04-30 23:32 Anmäl kommentar  
Vіll du knulla skönhetеr осh intе bеtala för det? Här är webbаdrеssеn → vyx.se/ghp
Sonja626 2018-04-30 23:32 Anmäl kommentar  
Vіll du knulla skönhеter оch inte bеtаla för det? Här är wеbbаdrеssеn → vyx.se/ghp
Madeleine695 2018-01-30 22:07 Anmäl kommentar  
Hеj! Om du vill ha grаtis sex → bit.ly/2A9EMHL ← det fіnns mångа tjеjer som väntаr på dіn penіs і din stаd :) DESS GRATІS
Jbj 2018-01-21 21:10 Anmäl kommentar  
Jag har en ny på gång, men den tar lite tid. Den är lite längre.... hoppas att den kommer att falla er i smaken!
Bus Berra (Medlem) 2018-01-07 19:54 Anmäl kommentar  
Härlig fantasi. Hoppas det blir verklighet. Underbart se gumman bli knullad av andra :)
Anderson 2018-01-04 08:14 Anmäl kommentar  
En fin fantasi!
Josef 2018-01-03 22:26 Anmäl kommentar  
Rekommenderar verkligen ett besök hos läkare
vid hemkomst. Risken för HIV och kanske lite annat
är nog ganska stor!
 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~