Detta är en utskriftsvänlig version. Följ länken för att se novellen i sin helhet: http://ettastark.com/ ?story=26743

Sälja Chefen Del 3

Sälja Chefen Del 3

Jag är först till frukosten och börjar äta. Hon kommer och sätter sej mitt emot, jag märker att hon gör lite grimaser när kon skal sätta sej. ingen säger ett ord, tystnad fast annorlunda denna gång, inte obehagligt utan utmattad som när man har sprungit en lång sträcka och sedan återhämtar sej.

Måndag:
Mötet med kunden

Under mötet går allt bra, vi samarbetar för första gången på riktigt. Vi tar de frågor som är inom våra respektive område och låter den andra svara på det som hon eller jag kan besvara på bästa sätt. Vi kan läsa av vad den andra tänker utan att säga ett enda ord. Kunden får ett bra förtroende för oss båda. Nu kan vi göra våra jobb på ett bra sett...

Tillbaka på Hotellet äter vi kvällsmat tillsammans hon tackar för en bra arbetsdag säger att hon är utmattad och går och lägger sej. Jag tar en öl i baren och gör det samma.

Tisdag:
Vi äter frukost, hon är piggare nu vi pratar lite jobb och lägger upp dagens strategi med kunden. Mötet går riktigt bra, och allt ofta märker jag hennes blickar på mej, mer och mer utforskande.

Tillbaka på hotellet äter vi kvällsmat tillsammans och hon säger.
- " Vi har inte avslutat vårat samtal från söndag"
-" Kom upp till mej när du är klar med maten"

Sen går hon, skit tänkte jag, har hon fått reda om pengar jag fick? Nää då hade hon sagt det tidigare, jag tvekar en stund sedan gick jag till baren och tog en öl för att stärka mej och få mod. Sen gick jag upp till 248.


Hon har badrock på sej, bjuder in mej och säger " Du försvann snabbt i söndags känns som om vi inte riktigt avslutade vårat samtal". Hon kommer rakt mot mej och utan omsvep tar mej direkt på kuken. Hennes badrock faller ner.

Hon är mycket vacker, hennes kropp ser ut som en tonårings hennes asiatiska drag gör henne betydligt yngre än vad hon egentligen är. Jag drar henne mot mej och börjar massera hennes bak, drar isär hennes skinkhalvor och hon säger. -" Du får inte röra mej där, jag är fortfarande öm". Med skuldkänslor vad jag har ställt till med respekterar jag detta. Vi kysser varandra en stund och jag slappnar av det verkar inget lurt denna gång allt är uppriktigt och äkta.

Strax är vi på sängen i en 69 jag slickar på och tycker om hennes perfekta fittan, hon suger på och jag kommer in i hennes hals djupare och djupare. Hon gör ett enastående jobb känslan går inte att beskriva, jag försöker göra så gott jag kan i min ände utan att röra hennes ömma röv. Det börjar rycka i pungen jag tar hennes huvud med båda händer och trycker ner den så långt det går. Hon hjälper till faktiskt trycker på hårt med halsen som mjölkar mej nu det går för mej hon sväljer allt, sakta slaknar jag hon slickar klart mej och jag kommer ut ur hennes mun med ett "Plopp".

Jag stoppar in två fingrar i hennes fitta pular på slickar allt vad jag kan hon njuter men ingen orgasm kommer till min förvåning. Efter en stund hårt arbete i börjar jag få stånd på nytt. Hon börjar suga på nytt, jag drar mej ut ur greppet och byter position, hon lägger rumpan på sängkanten med fötterna på golvet och jag kommer in i henne framifrån. Det känns riktigt skönt och jag kommer djupt in i henne, ända till roten hon stönar och njuter och det gör jag med. Efter en längre stund kan jag inte hålla emot längre. Jag sprutar i henne på nytt, hon njuter men jag ser besvikelsen i hennes ögon. Hon är inte tillfredsställd än, jag stoppar in tre fingrar i henne nu och pular henne, då känner jag hennes hand på min arm som manar på djupare och djupare. Snart är fyra fingrar inne för att sedan komma in med hela handen. Sperman inne i fittan fungerar som glidmedel nu och jag kommer djupare och djupare in i henne. Jag vill verkligen göra det skönt för henne och jag vill verkligen att hon skall komma. Hon manar på djupare och djupare.

Nu börjar hon stöna och jag känner att det kan inte vara långt kvar. Hon börjar rotera med höfterna jucka med rumpan, mana på att jag skall komma in ännu djupare med handen. Jag är nu cirka 7-8 cm bakom min handled inne i henne. Nu kommer det, hon spänner sej i en båge, stel som en pinne och hon sprutar en lång stråle som når ganska långt, sen kommer en till lite kortare denna gång och en till och en till... hon ger ifrån sej konstiga ljud som jag aldrig har hört förut, och hon vrider på huvudet höger och vänster till slut slappnar hon av och faller ner på sängen utmattad. Äntligen tänker jag, denna flickkropp behöver STOR kuk för att vara tillfreds. Jag drar ut min hand försiktigt och kan inte tro att den har varit så djupt inne i den späda lilla kroppen.

Vi ligger intill varandra en stund och njuter, efter en stund börjar vi prata jobb och kommer fram till att det bästa är om vi sover ut på var sitt rum för att vara utvilade till morgonmötet.

Inlagd: 2018-03-19 Nuvarande Betyg
betyg: 5.25 betyg: 5.25 betyg: 5.25 betyg: 5.25 betyg: 5.25 betyg: 5.25 betyg: 5.25 betyg: 5.25 betyg: 5.25 betyg: 5.25
Betygsatt: 4 ggr
Författare: MOJO
Läst: 5172 ggr
Längd: 4775 bokstäver Betygsätt denna novell
Besvara kontrollfrågan för att betygsätta novellen:

 
Kategorier: Etniskt, Hetero, Moget
Nyckelord:

help
Kommentera novell
Tidigare kommentarer
 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~