Webb-tips

Trött på att bara läsa ?
I så fall kan du köpa hos Passion of Sweden, eller diskutera sex på vårt .

Detta är en utskriftsvänlig version. Följ länken för att se novellen i sin helhet: http://ettastark.com/ ?story=26744

Sälja Chefen Del 4

Sälja Chefen Del 4


Onsdag:
På morgonen sätter hon sej vid min sida, hon ler mot mej och säger "hej". Vi äter frukost pratar lite jobb och åker iväg.

Mötet är nu riktigt konstruktiv, vi lägger upp planer och riktlinjär som behövs för att nå resultat...., allt oftare möts våra blickar och vi får en känsla av förtroende och tillit, omsesidig respekt och förståelse.

När vi åkte hiss tillbaka från lunchen var det trångt i den, hon och jag stog längst bak i hissen. Då kände jag hennes hand på min bak, det var behagligt men sen kom tryck med långfinger rakt mot min stjärt, varpå jag började röra på mej för att undvika den. Ett roande fnissande kom från henne och hon såg mej i ögonen. Denna gång var det en annan sak, det var ett rolig skämt från henne, inget elakt eller uträknat bara ett bus för att säga jag tycker om dej och vill röra vid dej.

Mötet fortsatte i positiv riktning och hon brilijerade, kunden köpte hennes argument och vi vann mark och kundens förtroende...

På hotellet samma kväll:

Hon sätter sej ganska tätt bredvid mej.
- " Det gick riktigt bra för oss på mötet " Sa hon.
- " Visst " svarar jag.

Vi äter och njuter av maten och tystnaden, tröttheten börjar komma efter långa och utmattande dagar.

Plötsligt känner jag hennes hand på mitt lår, non smeker mej och kommer högre och högre upp med handen. Hon tar mej på kuken och börjar dra den upp och när, det känns behagligt. Hon lutar sej mot mej och viskar i mitt öra.
- " Jag känner mej kåt "
- " mm vad skall vi göra åt det " ställer jag en fråga retande.

Då greppar hon tag om hela min paket och trycker till ganska hårt.

- " AJJJ " kvider jag
- " Du kan bjuda in dina vänner " säger hon och nickar mot baren.
jag vänder mej och ser de två mörka killar från Senegal som står vid baren, de har inte sett oss än.

- " Ja, svarar jag men de var inte gratis " med tanke på att hon läser av mej som en öppen bok tänkte jag berätta för henne om de pengar jag har fått, men just då nyper hon ännu hårdare och vrider till mina pung kulor så att det gör riktigt ont.

- " AJJ " är det ända jag förmår att säga.
- " Hur mycket fick du betala" frågar hon.
Där gick du fel för första gången tänkte jag och säger.
- " 2000 " och sedan efter ett tag " svenska kronor " för att förtydliga.
Hon släpper nu lite taget, för att sedan nypa på nytt.
- " För båda" frågar hon.
- " Nej var och en naturligtvis" svarar jag. Nu släpper hon greppet och börjar smeka mej upp och ner på kuken riktigt behagligt. Jag känner på mej att hon tänker som aldrig förr.
- " Skall tänka på saken " säger hon och fortsätter att röra på handen, nu riktigt behagligt.

Efter en stund säger hon.
- " Jag är med på det, gör vad du kan, är riktigt kåt nu" för att sedan tillägga.
- " Jag går upp och gör mej i ordning " varpå hon reser sej och går iväg.

Jag sitter där med stånd, inte för första gången i och för sej och tänker för fullt. Ja, de får väl tillbaka sina pengar tänker jag. Reser mej och går till baren, ställer mej bredvid dem och beställer en öl.

- " Hej, är frugan snäll idag " säger den ena och ler.
- " Jo vars " svarar jag och ler tillbaka.
- " Hon är enastående" säger den andra.
- " Värd varenda öre " fortsätter den första.
- " mm " svarar jag,
- " Samma taxa som förra gången ?" frågar den andra och ler.
- " Visst svarar jag " det gick ju snabbt detta, tänker jag för mej själv.
De pillar lite på sina telefoner, ingen säger ett enda ord.

Denna gång säger de inte att jag får vara med tänker jag. De går vidare och möter två lika stora killar till som de hälsar på och samtalar lite. Deras vänner tänkte jag och reagerar inte mera på det och fortsätter att dricka min öl. Efter en stund säger det "pling" i telefonen, jag läser text meddelande och får ölen att spruta ut ur munen när jag ser 4000 EU insatta på mitt konto. Skit, jävlar tänker jag, de är fyra nu, så har inte jag tänkt mej. Jävlar de kommer att knulla skiten ur henne tänkte jag.

Jag satt där och funderade intensivt, vad skall jag göra nu ? kommer inte på någonting, ta en öl till tänkte jag.

Efter en stund tänkte jag att jag borde kolla till om allt är ok, så att hon inte råkar illa ut i alla fall.

Mina ben var skakiga när jag kom till rum "248", dörren var olåst och jag gled in ljudlöst. Synen var följande mitt i rummet står en av killarna chefen hänger i hans hals med fötterna runt omkring hans midja, bakifrån står en kille till och trycker på bakifrån. För att få bättre grepp håller han ett hast grepp om hennes skinkor. De juckar växelvis i henne. Jag möts av hennes grumliga blick, lyfter på ögonbrynen och nickar, ungefär " hur mår du allt OK med dej". Jag får tillbaka ett brett leende, en blink och en nick som jag uppfattar som " Allt OK jag tycker om det här".

Därefter får jag syn på de andra två killar, deras blickar var annorlunda. Typ vad gör du här, du är inte inbjuden vi vill ha valuta för pengarna. Det verkade som om alla ville ha valuta för pengarna även chefen som hängde där som en våt trasa och tog emot hårda stötar med tacksamhet, de två andra väntade otåligt på deras tur. Jag backade ut ur rummet lika ljudlöst som jag kom in och gick vidare till mitt rum. Nu var det redan 22 tiden när jag la mej i sängen och somnade. Vid 03 vaknade jag av ett "Pling" i telefonen. Där står det "10 000 sek insatta på ditt konto" och ett meddelande " Har inte råd med mera TACK det var värt varenda krona " det var från chefen.

Dagen efter möttes vi i matsalen och åt frukost, ingen nämnde någonting om gårdagen. Jag märkte dock att hon gjorde lite grimaser när hon skulle sätta sej och tyckte att hon gick lite mera brädbent eller var det barra en inbillning, men med tanke att hon hade ont i rumpan efter bara två stora kukar kan jag tänka mej att det måste göra mera ont efter fyra. Deras vänner var lika utrustade som de själva.

På mötet var hon lite frånvarande och hade ett Mona Lisa leende hela dagen för sej själv. Som tur var det mina frågor som kom upp på mötet där jag ingående förklarade att även små tekniska ändringar som kunden ville införa själv påverkar tidplanen..... antingen accepterar de den senare leverans eller tar bort ändringar som de själva införde....

Ett digert arbete med kunden gav resultat och vi fick genom alla våra punkter och fick fullt förståelse från kunden. Till och med beröm för ett konstruktivt möte i positiv riktning...

Väl på hotellet sa hon att hon var trött och hoppar över kvällsmaten. Hon sa att det var en ansträngande dag och att hon går och lägger sej vi ses imorgon, jag hade fullt förståelse med tanke på vad hon har varit utsatt för. Själv tog jag några öl i baren innan jag gjorde det samma.

Inlagd: 2018-03-19 Nuvarande Betyg
betyg: 4.83 betyg: 4.83 betyg: 4.83 betyg: 4.83 betyg: 4.83 betyg: 4.83 betyg: 4.83 betyg: 4.83 betyg: 4.83 betyg: 4.83
Betygsatt: 6 ggr
Författare: MOJO
Läst: 6660 ggr
Längd: 6699 bokstäver Betygsätt denna novell
Besvara kontrollfrågan för att betygsätta novellen:

 
Kategorier: Analt, Etniskt, Gruppsex, Hetero, Kinky, Moget
Nyckelord:

help
Kommentera novell
Tidigare kommentarer
 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~