Detta är en utskriftsvänlig version. Följ länken för att se novellen i sin helhet: http://ettastark.com/ ?story=26831

På Anna-Lenas altan.

Sålänge jag har kunnat minnas så har Anna-Lena Karlsson varit min stora kärlek. Kvinnan som utöver att vara min granne även är bästa vän med min mamma är 41 år gammal och bor i huset alldeles brevid oss tillsammans med sin make Thomas.
Hon är 172 cm lång och kurvig, med stora bröst och tuttar, samt långt blont hår som ramar in hennes vackra ansikte.
Eftersom att hon och Thomas inte har några egna barn så föreföll det sig så att dom ofta tog hand om mig när mamma och pappa var borta när jag var yngre.
Och vem är då jag? Jag heter Erik och är 16 år gammal och går första året på gymnasiet.
På min fritid spelar jag fotboll, umgås med vänner och runkar åt Anna-Lena såklart.
Jag har varit kär i henne sedan jag var 7-8 år gammal och trots att jag vet att det förmodligen aldrig kommer hända så är min största dröm att hon ska skilja sig ifrån Thomas och bli tillsammans med mig.
Det är åtminstone vad jag trodde innan följande historia utspelade sig.

Det var en solig lördagsmorgon och mamma och pappa var bortresta och hade kommit överens om att jag skulle få äta hemma hos Anna-Lena och Thomas samt att dom skulle sköta om huset under helgen.
Jag stod i vårt kök och kollade igenom skåpen på jakt efter frukost men kammade noll, inget bröd.
Jag forsatte till kylskåpet men hittade ingenting av värde där heller så jag bestämde mig för att gå över till Anna-Lena och Thomas.
I bara ett par korta shorts och en t-shirt så gick jag över gräsmattan, över den lilla häcken som separerade våra tomter och upp på deras Altan där jag knackade på altan-dörren.

Snart så for dörren upp och mina blick mötte den undersköna Anna-Lena i en morgonrock som slutade strax ovanför knäna.
Klyftan mellan brösten var synlig och det verkade inte som att hon hade någon bh på sig. Jag stod och tog in synen av henne innan hon började prata
- Hej Erik, har det hänt något?
- Öhh, nej nej, det är bara så att vi har slut på bröd och fil hemma så jag undrar om jag skulle kunna få en macka?
- Men självklart får du det, kom in vet jag.
Hon log stort och klev in genom dörren igen, med mig i släptåg och gick in i köket. Massvis med frukostdelikatesser låg upplagda på bordet. Limpa, fil, smör, juice, kaffe, ost, skinka, paprika, gurka. Vi satte oss ner mittemot varandra och jag började ta för mig.

- Tack så mycket Anna-Lena, jäkligt schysst av dig.
- Det är ingen fara, vad skulle jag inte göra för dig Erik?
Sade hon och log stort mot mig medans hon bläddrade i en tidning.
- Är inte Thomas hemma?
- Nä, han åkte igår.
- Åkte? Vart skulle han?
- Jag antar att du är stor nog att förstå nuförtiden, jag och Thomas ska skilja oss, han har träffat någon annan. Jag har inte ens berättat det här för din mamma så det kan väl vara vår lilla hemlighet just nu åtminstone?
- Självfallet, vadå är han med henne nu eller?
Frågar jag shockad över att man skulle vilja vara med nån annan när man kunde vara med Anna-Lena.
- Jag vet inte och behöver inte veta heller, vi kan väl undvika att prata om honom och bara ha roligt du och jag?
- Såklart vi kan.
Säger jag överlycklig över att få spendera tid ensam med Anna-Lena.
- Så har du några planer för idag då?
Frågor hon mig
- Nä tänkte nog mest chilla, vadåra vill du hitta på nåt?
- Jag tänkte sola ute på altanen efter frukosten, om du vill får du göra mig sällskap?
- Gärna det.
Jag försöker dölja min förtjusning över att få se Anna-Lena i bikini. Mina tankar far snabbt iväg och jag känner att jag börjar få stånd. Jag inser att shortsen inte kommer att dölja något så jag ursäktar mig snabbt för att gå på toaletten.

Jag låser snabbt dörren och drar ner shortsen. Fram kommer min stora styvnande kuk. Jag sätter mig ner på toalettsitsen och börjar onanera.
I mitt sinne så ser jag Anna-Lena i bikini, dom stora brösten i en något för litet bikinitop, den stora röven som väller ut över bikinitrosorna.
Jag känner att det trycket byggs upp i kuken men innan jag hinner komma så får jag syn på tvättkorgen. Jag släpper taget om kuken och går över.
Jag flyttar undan någon t-shirt och nån strumpa innan jag hittar det jag letar efter. Ett par använda trosor av Anna-Lena.
Jag tar upp dom och trycker dom emot näsan. Dofterna ifrån Anna-Lenas mest intima delar driver mig till vansinne och med trosorna fortfarande tryckta emot näsan så sätter jag mig på stolen och börjar runka igen.
Det tar inte lång tid innan jag känner att jag ska spruta och då suger jag in trosorna i munnen och smakar på på dom.
- Hur går det Erik?
Säger Anna-Lena alldelens utanför dörren och just då så kommer jag och sprutar ner hela min spegeln som finns mittemot mig. Jag spottar ut trosorna ur min mun och reser mig upp.
- Öhh, det går bra, ingen fara.
Säger jag något panikartat.
- Okej, du tog sån lång tid på dig bara, så jag blev orolig.
- Det är lugnt med mig.
Säger jag och börjar panikartat torka spegeln med toapapper.
- Okej, jag går och byter om och går ut sen.
- Okej, vi syns där ute.
Sa jag och lägger tillbaka trosorna i tvättkorgen. Jag tog på mig shortsen igen och när jag var säker på att Anna-Lena har gått till sitt sovrum så smög jag ut ifrån toaletten.
Jag såg att dörren till hennes rum är öppen och min spontana reaktion är att gå fram och smygtitta på henne. Men jag bestämde mig snabbt att risken är för stor. Istället så gick jag ut i altandörren och hem till mig.

Väl hemma så kändes upplevelsen utommänsklig och om det inte vore för smaken av Anna-Lenas safter som fortfarande var i min mun så skulle jag trott att det bara var en dröm. Jag sansade mig snabbt och gick in på mitt rum och letade på ett par grön badbyxor och bytte om till dom.
Jag kollade på min kropp i spegeln.
All fotbollsträning hade gett resultat. Jag var i gott skick och stog och spände mig ett tag innan jag tog en handduk och gick ut.
När jag korsat gräsmattan och klivit upp på altanen så möttes jag av en syn som var det mest gudomliga jag någonsin sett i mitt 16-åriga liv.
Anna-Lena låg på rygg i en stolstol, hon hade en röd stringbikini på sig som bara precis täckte hennes mest intima delar och paketerade om hennes vackra timglaskropp.
Hon tittade åt mitt håll genom solglasögonen.
- Hej, jag tog fram en solstol åt dig också.
Sa hon och pekade på stolen brevid sig.
Jag satte mig snabbt och lade handduken över mitt skrev som hade börjat vakna till liv efter att ha sett Anna-Lena. Jag lutade mig tillbaka och satte på mig solglasögon, för att kunna kolla på Anna-Lena utan att hon skulle märka någonting.

- Så, har du någon flickvän då Erik?
Frågade hon mig plötsligt
- Ehh, nej det har jag inte
- Inte, du som är så snygg och vältränad? Varför inte då?
- Nja, jag vet inte. Jag tycker väl mest att tjejer i min ålder är lite tramsiga.
- Ja, det kan jag förstå att du tycker, du är ju så mogen för din ålder? Vilka tjejer tycker du om då? Tjejer i 20-årsålder.
- Ja, eller ja egentligen lite äldre.
Anna-Lena reste sig upp till ett sittande läge och vände huvudet och kollade mot mig. Hon flinade mot mig.
- Jaha, hur mycket äldre då?
- Nää, jag vet inte.
Sa jag lite skämmigt.
- Det tror jag visst att du vet, kom igen. Det kan vara vår hemlighet. Du berättar inte för någon att jag ska skilja mig och jag berättar inte för nån hur gamla kvinnor du gillar.
- Ahh men typ, alltså kvinnor i typ 40-årsåldern eller så. Är det konstigt att känna så?
Anna-Lena log mot mig innan hon lutade sig tillbaka.
-Nej, inte alls. Det är nog fler killar i din ålder än man kan tro som är attraherade av vuxna kvinnor. Jag blir ju singel nu, du kanske skulle bjuda ut mig?
Sa hon lite skämtsamt. Jag svarade inte.
- Eller vadå, tycker du inte att jag är snygg?
Sa hon och reste sig upp på armbågarna och kollade på mig igen.
- Va? Jo du är ju skitsnygg, men det kan jag väl inte göra. Vad skulle mina föräldrar säga?
- Äh, dom ska väl vara glada att du hittat en ordentlig kvinna bara och inte springer och gör någon fjortis på smällen. Kan du hjälpa mig smörja in ryggen förresten?
Sa hon lite ledigt och lade sig på magen.
Jag blev helt överväldig av vad hon sa men var osäker på om han var seriös. Jag tog solkrämskrämen och reste mig upp så att mitt praktstånd nu var helt synligt ifall någon slängde en blick mot mitt håll.
Men Anna-Lena kollade rakt fram.
Jag ställde mig bredbent över henne och sprutade en klick solkräm i handen och började på axlarna.
Hennes hud i mina händer kändes helt underbar och jag smörjde in henne väldigt noga och fortsatte neråt på ryggen.
- Jag menar jag lagar ju ändå mat och tar hand om dig när dina föräldrar är borta, det skulle jag ju lika gärna kunna göra på heltid och dessutom få ut nånting mer fysiskt av det.
Jag visste inte vad jag skulle svara på det utan fortsatte med hennes nedre rygg.
- Eller vill du inte det Erik, jag som alltid trott att du var lite småkär i mig ?
- Ehh, bah, jo, jo det vill jag väl. Men vad ska folk säga?
Jag undrade om den här kvinnan som jag var upp över öronen förälskad i verkligen menade allvar. Hade jag varit säker på det hade jag svarat ja på en gång, men nu var jag lite försiktigare.
- Ähh, vi kan väl gå ut och äta ikväll och se hur det känns, och så behöver ingen veta än iallafall att det är en dejt. Jag är ju lite kär i dig åtminstone, och du sa ju att du tyckte jag var snygg.
- Okej, men det låter jättebra, jag vill det jättemycket. Jag tycker att du typ är världens vackraste och jag är inte bara så lite kär i dig.
Hon fnissade till lite.
- Du är så söt, då säger vi så. Kan du knäppa upp min bikinitop och ta under där?
- Du är sötast.
Svarade jag och med darriga händer började knäppa upp hennes bikiniöverdel. Jag lät snörena falla åt sidan och tog en ny klick solkräm i handen och började smörja in henne där överdelen tidigare hade täckt hennes rygg.
- Mhhm, tack ska du ha Erik.
Jag gick tillbaka till min solstol och lade tillbaka handduken över mitt skrev och förundrades över att jag skulle på dejt med Anna-Lena Karlsson, den mogna gudinnan som låg bara några meter ifrån mig, gud vad jag älskade henne.
badbyxorna stod nu rätt upp och inte ens handduken kunde dölja min hårda kuk ordentligt.

-Vill du göra nånting, spela ett spel eller nåt?
Frågade Anna-Lena där hon låg på mage.
-Ehh, visst. Vadå?
- Spelar man fortfarande sanning eller konka?
- Ja, det gör man väl ibland, vadå vill du spela?
- Ja det vore skoj, det var säkert 20 år sedan jag spelade det sist.
Hon vände på sig och tillät mig att se hennes stora bröst. De var lite hängiga och hennes bröstvårtor var ganska stora.
Jag tyckte att det var de vackraste brösten jag någonsin sett och just när jag inte trodde att jag kunde bli hårdare så blev jag det.
- Du har väl inget emot att jag är topless? Det är ju bara vi här? Vill du börja fråga eller?
- Ab-absolut inte, att du är topless alltså. Jag kan absolut börja fråga. S-sanning eller konka Anna-Lena.
- Hm, då tar jag sanning.
-Eh-m okej, hur många personer har du haft sex med?
- Oj då, rakt på sak, jag gillart, hmm låt mig se, 18 stycken. Sanning eller konka Erik?
- Ehm, okej då tar jag eh konka.
- Okej, då vill jag att du ger mig en fotmassage.
Jag reste på mig, mitt stånd synligt genom badbyxorna, det fanns inget sätt hon kunde ha missat det på.
Jag gick över till Anna-Lena och satte mig på knä framför henne.
Jag tog tag om hennes vackra vänsterfot och började att massera den. Med hårda fasta tag jobbade jag med hennes foten innan jag bytte och tog tag i den andra.
- Ahh, gud va skönt. Har du gjort det här tidigare?
- Ja, nån gång har jag väl det.
Jag tittade upp mot henne. Hon låg och tittade rakt upp, tuttar hängde sexigt åt varsitt håll och det fanns en liten våt fläck på underdelen av hennes bikini. Med fötterna fortfarande i mina händer så frågade jag henne.
- Sanning eller konka?
Hon lyfte huvudet lite grann och såg mig i ögonen.
- Jag tar konka den här gången.
- Då vill jag att du ska dansa lite för mig. Jag släppte hennes fötter och hon vred sig åt sidan och ställde sig upp. Jag satte mig på hennes solstol. Hon log åt mig och kollade in mitt stånd lite snabbt.
- Hur vill du att jag ska dansa då?
- Eh, l-lite p-porrigt gärna.
- Styggt.
Hon ler mot mig och börjar dansa. I flera minuter står hon och hoppar runt och tar på sig själv. Jag lutade mig tillbaka och var i himmelriket. Gud, vad sexig hon är.
Min kuk var hård som granit när hon slutade och satte sig mitt emot mig på samma solstol så att vi båda var tvungna att sitta med särade ben och fötterna på sidorna.
- Sanning eller konka Erik?
- Då tar jag sanning denna gång.
- Brukar du tänka på mig när du runkar?
- Ja, typ bara dig jag tänker på.
Svarade jag stirrandes henne i ögonen. Hon log brett tillbaka mot mig.
- Sanning eller konka Anna-Lena?
- Jag tar väl sanning då.
- Okej, brukar du tänka på mig när du onanerar?
- Gud ja, väldigt ofta. När jag har sex också. Sanning eller konka Erik?
- Konka.
Jag nästan gnydde fram det, jag höll på att explodera av kåthet.
- Då vill jag att du ger mig en till fotmassage, fast med munnen den här gången.
Hon sköt sig själv bakåt och lyfte upp sina fötter framför ansiktet på mig.
Jag höll fram huvudet och tryckte mitt ansikte mot dom.
Till slut så öppnade jag munnen och började försiktigt slicka på hennes sulor.
Hennes mogna fötter mot min tunga smakade underbart och snart så drog jag med långa drag av min tunga över dom.
Jag kysste hennes hälar och rörde mig upp mot tårna.
Hon vinklade dom emot mig och snart så sög jag på flera av hennes högertår.
Jag sög hårt på hennes tår och såg till att smaka på allihopa.
Tanken slog mig att om jag var tvungen att välja mellan att knulla vilken tjej i världen som helst och suga på Anna-Lenas tår så skulle jag välja det sistnämnda varje gång. Jag fortsatte och kysste henne på ovansidan av fötterna innan jag till slut släppte ner dom.
Anna-Lena flyttade sig nu närmare igen, men den här gången blev det ännu närmare än förut. Min kuk var bara någon decimeter ifrån hennes bröst där den satt instängd i badbyxorna.
- Sanning eller konka Anna-Lena?
Jag sade det väldigt grötigt och uppenbarligen upphetsad.
- Konka.
- Lek med dina bröst.
Anna-Lena började bearbeta sina bröstvårtor, hon klämde på dom, rullade dom i fingrarna och drog i dom.
Till slut lyfte hon det tunga bröstet, såg mig rakt in i ögonen och började suga på sin egen bröstvårta.
Hon stängde ögonen och började stönande att suga hårdare på det innan hon bytte och gjorde samma sak med det andra.
Hennes andning blev tung och hon njöt i fulla drag. Till slut släppte hon ändå ner bröstet och såg på mig.
- Sanning eller konka, Erik?
- Konka.
- Lek med mina bröst.
Jag tog tag i dom stora brösten och började att massera dom. Anna-Lena tryckte fram dom och stödde sig på sina armar.
Jag började varsamt att massera hennes stenhårda bröstvårtor och hon gnydde till.
Allt eftersom blev jag mer och mer hårdhänt och klämde till hårt.
Då stönade Anna-Lena högt, jag fortsatte att dra i och nypa i hennes bröst och hon stönade och gnydde i takt med det.
Till slut så böjde jag fram huvudet och tog henne i munnen.
Jag såg upp mot henne och började snart att suga på bröstvårtan, handen stannade kvar på det andra bröstet.
- Åhh Erik, det är så skönt
Jag släppte till slut taget om brösten och lutade mig tillbaka, Anna-Lena gnydde lite besviket.
- Sanning eller konka, Anna-Lena?
- Konka!
- Ta av dig bikinitrosorna
Hon reste sig upp och vände rumpan mot mig innan hon sakta började att dra ner dom, jag såg hela den väldiga rumpan som kom from, hennes lilla sjärthål och fittan hade jag nu fri insyn i.
Hon lät trosorna falla och vände sig om.
Jag kunde se glansen mellan blygdläpparna och det blonda triangelhåret på venusberget.
Hon satte sig ner mitt emot mig.
Såg mig i ögonen samtidigt som jag kollade in hennes kropp.
- Sanning eller konka Erik?
- Konka.
- Ta av dig badbyxorna
Jag reste mig upp och ställde mig brevid solstolen, med kuken riktad emot Anna-Lena och tog tag om sidorna och drog rakt ner.
Fram kom min stenhårda kuk som stod som ett spett.
Jag gick tillbaka och satte mig nu med kuken darrandes emellan mig och Anna-Lena.
- Sanning eller konka, Anna-Lena?
- Konka.
- Då vill jag att du ska suga av mig.
Jag sa de väldigt grötigt och med kåt blick. Anna-Lena lutade sig framåt och tog tag om skaften på min kuk.
Hon började långsamt att runka den samtidigt som hennes tunga sträcktes ut och slicka på mitt ollon. Med långa tungrörelser utforskade hon hela mitt kukhuvud innan hon tillslut tog hela ollonet i munnen.
Jag stönade till när min stenhårda kuk mötte hennes varma mun.
Hennes hand började långsamt runka mig och hon tog allt mer av min kuk i sin mun.
Jag lutade mig tillbaka och snart så hittade hon en bra takt att och tog min kuk långt ner i sin hals samtidigt som hon runkade av mig.
Det tog inte långt tid innan jag började känna ilningarna.
Hon hade sett till att kåta upp mig så mycket under morgonen att jag var påväg emot utlösningen.
- Ahhh, jag kommer Anna-Lena.
Hon slutade inte suga för det utan la snarare i en extra växel och sög mig ännu hårdare.
Det svartnade för ögonen när jag med kuken fortfarande i Anna-Lenas mun kom i en våldsam orgasm.
Hennes mun pumpades full utav min säd och jag föll bakåt och andades otroligt tungt.
Jag såg på Anna-Lena hur det blev för mycket och snart droppade sperma ner för hennes haka.
Hon svalde så mycket hon kunde och andades tungt.
- Sanning eller konka, Erik?
Hon lyckades få fram det mellan andetagen och hon såg på mig med kåt blick.
- Konka, såklart.
- Slicka min fitta.
Min kuk var fortfarande kladdig av saliv och sperma när jag lyfte upp hennes ben och drog henne närmare mig så att hennes fitta var alldelens nedanför mitt ansiktet.
Jag lutade mig ner och lade näsan på hennes håriga venusberg och bara sög in doften av henne.
Hon lade upp sina ben på mina axlar och lutade sig tillbaka.
Jag sträckte fram tungan och slickade henne varsamt över fittan.
Det smakade salt och vått och det var tydligt att hon hade varit rejält våt innan jag börjat slicka henne.
Jag kysste henne över klitoris och hon stönade till högt.
Snart så öppnade jag hela munnen och sög in hennes klitoris i munnen.
- AAAAAAHHHH, ERIK!
Stönade hon högt när jag började hångla, suga och slicka på hennes fitta.
Det var det bästa jag någonsin smakat och hennes fittsafter täckte mina kinder och min hake.
Jag tog två fingrar och gned dom emot hennes fitta, innan jag jag långsamt pressade in dom i hennes fittöppning.
Jag började sakta pulla henne samtidigt som jag sög på hennes klitoris.
I takt med hennes stönande började jag att pulla henne fortare och fortare.
- Jag kommer snart Erik.
Jag öppnade munnen och omslöt hennes klitoris och lät tungan spela över den samtidigt som jag penetrerade henne djupt med mina fingrar.
- MMmm aaaahhhh, AAAAHHHHH mm.
Anna-Lena nästan grät ut sin fontänorgasm.
Förvånat träffade den mig först på fingrarna, innan jag drog ut dom och försökte så gott det gick att fånga så mycket som möjligt i munnen.
Hon sprutar ner hela ansiktet och nästan hela bröstet på mig med sin fontänorgasm och nu står min kuk i full givakt igen.
Jag sväljer hennes safter och försöker att ta igen andningen.
Anna-Lena reser sig upp igen. Det är en stor våt fläck under henne.
- Oj, förlåt mig Erik, jag visste inte att jag skulle spruta så mycket.
- Förlåta dig? Det var fan det sexigaste som någonsin hänt. Sanning eller konka Anna-Lena.
- Konka.
- Jag vill att du rider mig.
Anna-Lena ställde sig upp och gick närmare mig.
Hon böjde på knäna, tog tag om min återigen hårda kuk och riktade den mot sin öppning.
Jag satt bakåtlutad och och såg på hur hon sakta sjönk ner över min kuk och hur vi efter den här ronden sanning eller konka som blivit ett långt förspel äntligen kunde tränga in i den 41-åriga gudinnan Anna-Lena Karlssons tighta fitta.
Jag såg och kände hur mitt ollon försvann in i henne.
Det hela gick väldigt smärtfritt till och hon fortsatte trycka sig ner långsamt.
Jag såg hur mer och mer av min kuk försvann in i henne och kände hur hennes fittväggar omslöt min kuk.
Jag lutade mig framåt, tog tag i hennes skinkor och kysste henne på munnen.
Jag kände smaken av min egen säd när hon hungrigt kysste mig tillbaka och förhoppningsvis kände hon smaken av mig.
Det var dock inget vi brydde oss om, våra tungor lekte runt i varandras munnar och plötsligt så satte hon upp benen på solstolens sidor började rida mig.
Jag stönade högt in i hennes mun allt eftersom hennes fitta kramade min kuk när den rörde sig upp och ner.
Jag kände hur hennes höfter jobbade hårt och jag var i himmelriket.
- Jag älskar dig Anna-Lena, det har jag alltid gjort.
- Jag älskar dig också Erik, och jag älskar att ha dig i mig.
- Jag älskar att vara i din fitta.
Vi stönade båda två högt.
Fittsafterna rann längs min pung medans den gick in och ut ur Anna-Lena.
Jag kände hur trycket började byggas upp.
- Jag kommer snart, kanske jag ska dra mig ur.
- Kom i mig Erik.
- Men vi har inget skydd, tänk om..
- Det skiter jag i, kom i mig.
Det sista var inte en fråga och hon stirrade mig djupt in i ögonen.
Jag kysste henne igen och förberedde mig på att spruta i hennes möjligen fertila fitta.
Anna-Lena la i en extra växel och sjönk än mer djupare ner på min kuk, vi stönade i varandras munnar och jag kände att det var nära.
När första sprutet var på väg så hindrade jag henne från att komma upp igen, utan tryckte istället ner henne så att jag kom djupt inne i henne.
Med ett hårt grepp om henne så pumpade jag henne full av min säd och stönade in i hennes mun.
När andra sprutet kom så gjorde också Anna-Lena det.
Allt motstånd försvann och hon sjönk ner över mig och jag fick fortsätta fylla upp henne.
När jag var klar så slappnade jag av och vi låg där.
Jag med min kuk fortfarande i hennes fitta.
Vi pustade ut i någon minut innan hon gav mig en lätt puss på munnen.
- Vi går väl fortfarande på dejt ikväll?
- Självfallet.
Där ute på altanen så låg vi och höll om varandra.
Jag hade äntligen fått min Anna-Lena, kvinnan som ständigt varigt på mina tankar när jag runkat. Kvinnan som jag älskat mer än livet själv så länge jag kunde minnas. Den perfekta kvinnan som trots att hon var lika gammal som mina föräldrar var den ända kvinnan som jag ville ha.
På kvällen gick vi ut och åt20 månader senare:

Det var bara en vecka sedan min 18årsdag och nu så stod jag stilla framför Anna-Lena.
Prästen talade.
- Inför gud och denna församling frågar jag dig Erik Gustafson, vill du ta denna kvinna, Anna-Lena Karlsson till din hustru och att älska henne i nöd och lust?
- Ja!
- Inför gud och denna församling frågar jag dig Anna-Lena Karlsson, vill du ta denna man till din make och att älska honom i nöd och lust?
- Ja!
- Du kan nu kyssa bruden.
Jag kunde nu äntligen kyssa Anna-Lena, denna kvinna som skulle fylla 43 år om en månad som hennes äkta make.
Mycket hade hänt sedan den där underbara dagen på Anna-Lenas altan.
Vi gick ut och åt den kvällen och jag sov i sängen som hon delat med sin exmake Thomas.
Vårat förhållande hade vi erkänt för mina föräldrar någon månad senare.
Dom hade blivit lite stötta av att jag dejtade en kvinna i deras ålder, därutöver min mammas bästa vän men hade till slut blivit tvugna att acceptera det och var nu glada för vår skull.
2 månader efter händelsen hade Anna-Lenas skillsässa gått igenom och jag hade flyttat in hos henne.
3 månader efter händelsen så gick jag ned på knä och bad henne om att bli min hustru.
9 månader efter händelsen föddes Agnes och jag blev som 16-åring pappa.
Och så 20 månader senare så står jag här med min fru, Anna-Lena Gustafson och går ner för altaret.
Jag skattar mig lycklig över att jag äntligen fått min Anna-Lena.

Inlagd: 2018-04-16 Nuvarande Betyg
betyg: 6.33 betyg: 6.33 betyg: 6.33 betyg: 6.33 betyg: 6.33 betyg: 6.33 betyg: 6.33 betyg: 6.33 betyg: 6.33 betyg: 6.33
Betygsatt: 21 ggr
Författare: brasken
Läst: 19817 ggr
Längd: 23783 bokstäver Betygsätt denna novell
Besvara kontrollfrågan för att betygsätta novellen:

 
Kategorier: Fetish, Hetero, Moget, Onani, Tonåringar
Nyckelord: Ageplay, Bikini, Fötter, Sanning eller konka, Trosor

help
Kommentera novell
Tidigare kommentarer
Patrik2 2018-05-10 10:48 Anmäl kommentar  
Kanon! Skulle också utelämnat sista delen 20 mån senare. Men du kan ju skriva mera om de heta äventyren ni haft ändå...
Märta624 2018-04-19 17:24 Anmäl kommentar  
Vіll du knulla skönheter och іnte bеtаlа för det? Här är webbadrеssen → vyx.se/ghp
Gun574 2018-04-19 17:05 Anmäl kommentar  
Vіll du knulla skönhetеr осh іntе betаlа för det? Här är wеbbаdressen → vyx.se/ghp
Älskande paret 2018-04-17 15:12 Anmäl kommentar  
Super! Hans kåthet, hur han sedan får utlopp för den, samtycke, hur de båda njuter, härligt! (sista delen 20 mån senare skulle dock jag lämnat bort...)
Maria747 2018-04-17 12:58 Anmäl kommentar  
Hеj! Om du vіll hа gratіs sex → bit.ly/2A4CmvT ← det finns mångа tjеjеr som väntаr på din penіs і dіn stad :) DЕSS GRATІS
 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~