Webb-tips

Trött på att bara läsa ?
I så fall kan du köpa hos Passion of Sweden, eller diskutera sex på vårt .

Detta är en utskriftsvänlig version. Följ länken för att se novellen i sin helhet: http://ettastark.com/ ?story=26852

Min tid som älskare

Det här är första delen i historien om när jag blev älskare till en gift kvinna. Historien är mer eller mindre helt sann, även om vissa detaljer kan vara ändrade. Får novellen positivt mottagande är det inte omöjligt att det blir fler delar.

Det hela började trevande. Jag (Mats) var då 38-39 år och bodde i en småstad sedan många år. Hon (Carina) var tre år äldre och bodde i Stockholm. Vi hittade varandra på en sida för noveller och poesi, där man både kunde lägga in egna alster, läsa andras och kommentera.
Jag vet inte om det var jag eller hon som kommenterade först, men vi fastande båda två rätt snart för varandras ord och formuleringar, så vi började att mejlväxla med varandra.
Jag var skild sedan ett par år tillbaka, medan hon var gift och hade barn. Vi diskuterade skrivande, läsande, känslor och livet i största allmänhet. Jag kom nyss från ett avslutat förhållande och tyckte att det var skönt att ha en kvinnlig vän som jag aldrig träffat att dela alla innersta tankar och funderingar kring livet och vice versa. Ganska snart kom det fram att hon hade haft svårt att hålla sig trogen sin man och hon hade haft några relationer vid sidan av – både tillfälliga och lite längre. Det var ingenting som jag ifrågasatte mer än att jag brydde mig om hur hon mådde i allt det här och hur hon fixade vetskapen att hon dolde en ganska stor sida av sig själv för sin man. Jag tror att hon uppskattade min rättframhet och ärlighet och öppnade upp mer och mer. Och det var väl inte utan att jag själv påverkades av hennes historier som ofta var väldigt detaljerade. Själv tänker jag mycket i bilder och... ja, ni förstår ju vilken inverkan det hade på mig med tanke på att jag själv inte hade haft sex med en kvinna på ett ganska bra tag.

Så. Efter ett par månader kom då slutligen frågan.
”Du, Mats, jag tycker att vi borde träffas, eller vad säger du?”.
Jag blev rätt ställd för jag hade i ärlighetens namn faktiskt inte ens tänkt den tanken. Dels var det väldigt skönt att ha en kvinnlig nätvän som jag kunde öppna mig för så fullständigt utan att bli ifrågasatt eller dömd, men också för att jag kände att hon spelade i två divisioner högre än jag. Vi var båda relativt högutbildade, men utseendemässigt kände jag själv att vi stod väldigt långt ifrån varandra. Det är inget fel på mitt utseende, inte alls, men i ärlighetens namn är jag nog ändå rätt alldaglig och även om jag inte är överviktig så är jag heller inte vältränad på något sätt. Carina däremot... hon var en sådan kvinna som jag möjligtvis tittade på i smyg, men aldrig stötte på då jag kände att jag skulle ha ungefär samma chans som det är att skrapa tre tv-rutor på trisslotten. Hon var ett par centimeter över medellängd, kanske 170, hade ett blont rakt halvlångt hår med modern lugg, klarblå ögon, stora och mjuka läppar, ett fantastiskt leende och en lika fantastisk kropp – vältränad genom långdistanslöpning och dans. Hon hade skickat någon bikinibild där hennes inte särskilt stora, men väldigt välformade bröst, framträdde tydligt. Hon var helt enkelt både vacker och snygg på ett sätt som ingen som jag tidigare haft ihop det med hade varit. Tjejerna i tidigare relationer hade varit söta, men inte snygga på det sätt som Carina var. Inte ens i närheten.
Så jag blev som sagt rätt ställd och visste inte riktigt vad jag skulle svara.
”...öh, jag vet inte. Är det så bra egentligen?”, vad det som jag till slut lyckades få fram.
”Ja, men varför inte? Du har ju blivit en av mina närmaste vänner under den här tiden och...ja, det behöver ju inte betyda att vi kommer att ligga med varandra”.

Näe, det förstås, tänkte jag för mig själv. Ett tag inbillade jag mig att det var därför som hon ville träffas, men självklart var vi vänner. Väldigt bra såna, men det skulle ju inte bli mer än så.

”Du får gärna komma om du vill, absolut”, sa jag.

Vi bestämde att hon skulle ta tåget till mig på fredagen om en vecka. Hon skulle på kurs med jobbet tisdag till fredag, men hade sagt till sin man att den pågick ända tills lördag.

Den där veckan var lång. Timmarna och dagarna gick väldigt långsamt, även om vi chattade och pratade varje dag. Och ingenting om sex. Och heller inte något om några speciella förväntningar inför fredagen.

Så kom den då till slut. Fredag kväll nån gång i januari. Jag tog bilen för att köra till grannstaden dit tåget skulle komma. Det var mörkt och snön yrde över vindrutan. Mobilen plingade till - ”Snart framme. Längtar” stod det.
Fem minuter senare hade jag parkerat bilen och gått ut på perrongen för att möta henne. Det var kallt och jag stod och huttrade i min för tunna skinnjacka. Så rullade tåget in. Människor steg på och människor klev av. Ingen Carina. Men så...längst bort på perrongen klev det av en kvinna. Och bland alla andra människor med mörka vinterjackor/rockar och tjocka mössor på huvudet kom hon...lysande i sin knallröda täckjacka, sitt blonda hår utsläppt utan mössa och lysande blå ögon. Jag gick fram och mötte henne.
”Hej...”, hann jag säga innan hon tystade mig med en kyss på munnen.
Det tog en sekund, men sedan mötte jag hennes kyss och drog henne närmre tätt intill. Alla och allt runtomkring försvann. Det var bara hon och jag, smaken av hennes kyss, doften av hennes hår och ingenting annat.
Jag vet inte hur lång tid vi stod så där, men till slut lösgjorde hon sig och tog ett kort steg bakåt och tittade mig i ögonen.
”Oj...”, var det enda som jag kunde få fram och hon skrattade, tog min hand i ena handen och sin väska i den andra och sa: ”Kom!”.

Vi gick till min bil, la hennes väska i bagaget och körde de tre milen hemåt. Vi satt tysta nästan hela tiden, med musik på radion, men då och då kramade hon min hand eller mitt högra lår.

Efter knappt en halvtimme kom vi in i min lägenhet. Jag hade redan förberett vardagsrumsbordet och ställt fram tapas och rödvin. Jag bor i ett gammalt hyreshus, så lägenheten var vacker med högt i tak, parkett i alla rum och öppen spis i vardagsrummet. Och medan Carina valde musik på min Spotifylista tände jag en brasa i spisen och ljus på bordet.
Sedan satte vi oss och njöt av maten, vinet och varandras sällskap. Vi pratade om allt och ingenting. När vi var färdiga med maten förflyttade vi oss till skinnsoffan. Vi satte oss bredvid varandra, nära. Hennes lår mot mitt. Jag kände värmen av hennes hud och doften från hennes parfym. Jag tittade på henne. Det kändes så overkligt att hon var här. Hemma hos mig. I min soffa. Men med tanke på den spontana och mjuka kyssen som hon hade gett mig på tågperrongen så tog jag mod till mig, la ena handen om bakom hennes nacke och drog henne mot mig. Hon svarade direkt och mötte mig i en trevande kyss som snabbt blev allt mer ivrig. Hon suckade lätt och mumlade.
”Jag har drömt om det här. Om dig. Om dina kyssar. Och om att ha dig inne i mig.”.
Jag svarade inte, utan reste på mig och lämnade henne i soffan. Hon tittade lite förvirrat på mig när jag gick ut i hallen.
”Vart ska du? Sa jag något fel?”.
Jag svarade inte på det heller.

Två minuter senare kom jag tillbaka med en madrass och ett lakan.
Jag bredde ut madrassen framför den öppna spisen och la ut lakanet ovanpå.
”Klä av dig och lägg dig på mage”, sa jag sen.
Hon reste på sig och drog av sin topp, knäppte upp jeansen och lät dem glida nerför benen till fotknölarna. Hon hade röda satintrosor med spets och matchande bh, men behöll dem på. Jag gick fram till henne och kysste henne igen medan jag lät min ena hand gå på upptäcktsfärd över hennes bröst och mage. Hon gnydde och tryckte sig emot mig när jag försiktigt masserade hennes bröstvårtor mellan tummen och pekfingret genom tyget.
”Lägg dig ner”, sa jag sen och hon lydde.
När hon lagt sig ner började jag själv knäppa upp min egen skjorta och lät den falla på golvet. Hon tittade upp med skimrande och förväntansfulla ögon, men sa ingenting.
Jag fortsatte med jeansen och lät även dem falla till golvet. Boxershortsen behöll jag på, men att jag redan var stenhård syntes ju tydligt genom tyget.
Jag gränslade henne över stjärten så att min kuk vilade mellan skinkorna. Jag kunde känna hennes hetta trots både boxershorts och trosor. Hon lyfte på stjärten och gjorde lätta rörelser mot kuken. Jag lutade mig fram så att jag halvlåg över hennes rygg och kysste henne precis under hårfästet och ner över resten av nacken samtidigt som jag knäppte upp hennes bh.
Sedan satte jag mig upp igen och sträckte mig efter en flaska på soffbordet. Det var en massageolja som jag hade köpt bara någon dag innan. Kanske hade jag ändå planerat det här hela tiden undermedvetet? Jag öppnade locket och lät oljan strila ner över hennes nacke, skuldror och rygg.
”Jag tror att det är bäst att vi tar av även de här så att det inte blir förstörda av oljan”, sa jag och tog tag i trosornas linning. Carina lyfte på svanken så att jag lättare skulle få av dem och så...låg hon nu där framför mig. Helt naken och så förbannat jävla sexig. Hon och familjen hade nyligen varit iväg på solsemester till Thailand så hennes hy var allt annat än vinterblek. I skenet som spelade över hennes nu glansiga och gyllenbruna hud såg hon ut som en gudinna. Och än idag kan jag säga att just det ögonblicket, den bilden som etsade sig fast i mitt medvetande för all framtid, är det mest sensuella som jag någonsin har upplevt.
Allt var perfekt in i minsta lilla detalj – håret som hon dragit över ena axeln för att blotta nacken, de små oljepärlorna mellan skuldrorna, hennes små fjun som rest sig på armarna, de fasta låren som hon passat på att sära en aning mer när jag sträckte mig efter massageoljan, den smala midjan och den välformade stjärten med sin perfekta skåra som låg så inbjudande under mina lår. Jag kunde inte se hennes fitta, men jag kände hettan och jag kunde känna doften av upphetsning.
Jag la båda mina händer över hennes skuldror och började massera. Ömsom kraftfullt och ömsom fjäderlätt och försiktigt. Ibland lät jag endast ett finger lätt följa ryggradens kontur från nacken ner till svanken och en bit upp över stjärten. Då och då placerade jag också en kyss här och där – i nacken, mellan skuldrorna, under armhålorna, i midjan eller på någon av skinkorna. Carina kunde inte låta bli att ligga helt still utan rörde sig mer eller mindre omedvetet under min beröring. När mina händer och fingrar letade sig neråt stjärten höjde hon den som för att möta dem, men annars tryckte hon höften mot madrassen och smekte skötet mot lakanet.
Jag fortsatte min behandling med att smeka och massera armarna, en åt gången. Först hennes vältränade överarmar, därefter underarmarna och till sist även händerna och fingrarna. För varje gång jag hade masserat klart ett finger förde jag det till min mun och sög in det och fortsatte massagen med hjälp av tungan.

”Mmmm...snälla...ge mig...jag behöver...dig! Inuti...snälla!”, vädjade hon flämtandes, men jag svarade inte utan fortsatte min behandling.

När jag var klar med armarna hade det nog gått trekvart eller så och jag sträckte mig efter mitt vinglas och tog en djup klunk. Sedan fyllde jag munnen med mer vin och böjde mig över Carina och också henne smaka genom en kyss.
Min kuk värkte av kåthet och min kropp darrade nästan lika mycket som Carinas när jag tittade på henne. Men än var det inte dags.

Jag gick över till fötterna och gav dem samma grundliga omvårdnad som händerna. Och precis som med fingrarna sög jag in hennes rödmålade tår en efter en i munnen. När fötterna och tårna var avklarade letade sig händerna uppåt vaderna. Med lätta cirkulära rörelser tog jag mig långsamt uppåt – centimeter för centimeter. Jag blandade fingersmekningar med kyssar och tog god tid på mig. Klockan var bara halv tio och vi hade hela natten på oss...

När jag närmade mig knävecken så särade Carina sina ben än mer och nu kunde jag se rakt in i hennes glansiga fitta. Blygdläpparna var särade och svullna och jag såg hur de krampaktigt ryckte till då och då.
Nu var jag uppe över låren och fingrar, läppar och tunga smekte insidan allt närmre och närmre hennes sköte. Det var som ett eget väsen. Pulserande varmt och fuktigt och det doftade fantastiskt av upphetsning.

Men istället för att gå raka vägen till slutpunkten lät jag smekningarna svänga av och istället leta sig uppför stjärten. Carina gav ifrån sig en frustrerad suck och jag log för mig själv.
Jag lät pek- och långfinger smeka upp och ner över stjärtskåran, noga med att inte röra hennes fitta. Hon gjorde dock sitt bästa för att möta mina fingrar genom att svanka mot dem, men de rörelserna parerade jag. Sedan fortsatte jag med att knåda hennes skinkor med kraftfulla tag med hjälp av tummarna. Efter några minuter, kanske fem eller sex, slutade jag och reste mig från madrassen.
”Va? Vad...”, sa Carina och vände på huvudet för att se vad jag gjorde.
Jag stod upp på madrassen precis ovanför hennes stjärt och jag mötte hennes blick. Så tog jag tag om linningen till mina boxershorts och drog sakta ner dem. Carina tittade tyst på när de först fastnade på ollonet innan jag med visst besvär befriade kuken helt ur sin isolering. Den var hård. Stenhård. Och det ryckte i den av kåthet. Jag är inte extremutrustad, långt därifrån. Kanske ett par centimeter över medellängd, inte särskilt grov alls, men med ett ganska kraftigt ollon.
Carina kunde inte slita blicken, men slickade sig omedvetet över läpparna innan hon öppnade munnen.

”Den...den är vacker. Jag...åh...jag vill ha den i mig!”.
Jag fick uppbåda all viljestyrka för att inte genast göra henne till viljes och ta henne hårt bakifrån. Istället tog jag flaskan med massageolja igen och lät innehållet ringla ner över hennes kropp – från fotsulorna, hälarna, vaderna, låren, över stjärten och hennes sköte och hela ryggen. Därefter satte jag mig ner över henne igen och tryckte ner hennes överkropp och huvud mot madrassen. Sedan lät jag hela min nakna kropp smeka hennes från fötterna och upp över låren, stjärten och ryggen. Först med min mage och därefter med min stenhårda kuk. Carina gav ifrån sig en hög flämtning när jag långsamt drog den mellan hennes ben. För ett ögonblick lät jag ollonet vila precis vid hennes öppning, dock utan att trycka in det, för att sedan fortsätta uppåt. Jag upprepade samma procedur, långsamt, tre-fyra gånger, innan jag la mig raklång över hennes rygg med kuken vilandes mot hennes stjärt. Jag kysste och nafsade henne i nacken och i örsnibbarna samtidigt som mina händer smekte höfter, utsidan av brösten och och stjärten. Efter en stund reste jag mig upp till sittandes igen.
”Vänd på dig.”.

Hon gjorde som jag sa och när hon lagt sig tillrätta vilade nu kuken istället mitt över hennes glansiga fitta. Hon var helrakad sånär som på en liten välansad buske några centimeter upp. Nu kunde Carina inte hålla sig längre. Hon slickade sig om läpparna och smekte sitt ena bröst med vänsterhanden medan den högra letade sig ner till min kuk som hon varsamt greppade och började smeka fram och tillbaka.
Jävlars vad skönt det var! Hennes mjuka hand om min hårdhet och den andra som i ena stunden smekte brösten och i den andra henne själv mellan benen.

”Mmmm. Jag vet ju vad du vill. Du kan inte motstå mig. Knulla mig!”, sa hon med en blick som lovade allt och lite till.

Men jag hade bestämt mig. Det hade säkert gått två timmar nu och i öppna spisen var det bara glöd kvar, men än var det inte dags. Jag tog mitt vinglas och drack och gav samtidigt det andra till henne.
Därefter tog jag tag om hennes handleder och la dem milt, men ändå bestämt tillbaka på madrassen. Hon suckade igen. Än mer frustrerat den här gången.
Jag tog det sista av massageoljan och såg till att den täckte varje liten kvadratcentimeter av hennes hus – fötter, lår, fitta, mage och bröst. Sen började jag med fötterna igen och arbetade mig uppåt låret. Även den här gången utan att röra vid hennes fitta. Jag lutade mig dock framåt så att ansiktet bara var nån liten centimeter från blygdläpparna och blåste försiktigt. Det enda som hördes från Carina nu var djupa stönanden och suckar, men hon höll sig still på madrassen.
Därefter fortsatte jag att smeka magen och höfterna mjukt och försiktigt tills jag några minuter senare slutligen nådde fram till de fantastiska brösten. Bröstvårtorna, hallonformade, stod rakt ut, på brösten som trots att Carina var över 40 år, fortfarande var fasta och fina. Jag började massera dem lätt med bara handflatorna, sidorna, nertill och upptill för att sedan fortsätta med bröstvårtorna. Carina andades allt snabbare nu. Jag nöp tag om båda bröstvårtorna och klämde och rullade dem mellan tumme och pekfinger. När jag sög in ett av brösten mellan läpparna gav hon ifrån sig ett dämpat skrik av njutning. Nu hade jag henne precis där jag ville. Det var som att spela på ett klassiskt instrument, det var som poesi, magi.
Så lämnade jag brösten och kysste mig hela vägen ner över mage och navel upp över hennes lilla kulle där jag lät tungan leka med den lilla tofsen en stund innan jag då äntligen tog mig ända vägen ner och smakade henne för första gången.
Och hon smakade...himmelskt. Jag lät min tunga gå på upptäcktsfärd över insidan av låren, blygdläpparna och över, runt och in i hennes öppning. Jag sög försiktigt in hennes klitoris mellan mina läppar och masserade den sedan med tungspetsen. Carina la benen runt min rygg och drog mig än närmre samtidigt som hennes händer greppade om baksidan av mitt huvud.
”Så...jävla...skönt. Sluta...inte!”, stönade hon samtidigt som hennes andhämtning blev allt häftigare.
Nu lät jag långsamt ett finger leta sig in i henne. Att säga att hon var fuktig är en rejäl underdrift, den nästan rann ur henne och hela min hand blev blöt efter bara några sekunder. När det första fingret kommit ända in lät jag ytterligare ett finger tränga in. Och sedan ännu ett. Och ett till. Nu hade jag fyra fingrar inne i henne och jag kände hur hela hennes fitta kramade om min hand och hon gjorde motstötar när jag började röra handen inne i henne.
”...mgngmmmg...”, var det enda hon kunde få fram samtidigt som hennes naglar grävde sig in i nacken på mig.
Medan jag fortsatte att slicka henne lät jag så mitt sista finger, tummen, försiktigt tränga sig in. Först tog det stopp och jag lät handen vila en kort stund, men Carina stötte upp med höfterna.
”Fortsätt...”, flämtade hon och med ett lite hårdare tryck följde till slut hela handen med in i fittan som nu var helt och hållet uppfylld. Väl inne knöt jag handen till en knytnäve samtidigt som jag lät den andra handens pekfinger leta sig in i hennes anus. Och då plötsligt, helt utan föraning, kom hon i en kraftig och krampande fontänorgasm som skvätte ner hela mitt ansikte. Jag stelnade först till av överraskningen, men fortsatte sedan att slicka i mig hennes safter samtidigt som jag nu knullade henne med ena knytnäven i fittan och den andra handens pekfinger i stjärten. Hennes första orgasm hann inte ebba ut innan nästa våg kom.
”Jaaaaaaa...mmm...åh! Så...så...så jävla skönt!”.
Hennes fitta kramade om min hand så hårt att det nästan gjorde ont. Nu skakade hon i hela kroppen och verkade näst intill tappa medvetandet.
Ett par minuter senare, när de värsta ryckningarna lagt sig drog jag mig försiktigt ur henne och gled upp mot hennes ansikte och kysste henne.
Carina kunde inte säga något, men hennes blick och leende var talande nog. Jag förde upp min hand och lät henne slicka mina fingrar rena från sina egna safter, ett efter ett.
Sen låg vi tätt intill varandra en bra stund, jag tror nästan att jag slumrade till, innan jag kände en varm hand om min fortfarande lika hårda kuk.
”Så...finaste du. Nu är det din tur.”, sa hon och knuffade ner mig på rygg på madrassen. Jag protesterade inte.
Hon började med att kyssa utsidan av halsen, nyckelbenen och ner över brösten där hon stannade upp och slickade på bröstvårtorna. När hon märkte på min reaktion att det var något som jag tyckte extra mycket om fortsatte hon, fast nu lite hårdare. Hon ömsom sög och slickade och ömsom nafsade i bröstvårtorna. Efter en stund letade hon sig dock slutligen neråt till min kuk som också var välansad. Pungen och skaftet var helrakat, men håret ovanför ansat. Hon började långsamt smeka kuken med mjuka rörelser samtidigt som hon slickade och sög på mina pungkulor, vilket var så skönt att jag en kort stund trodde att jag skulle spruta direkt. Jag bet mig dock hårt i insidan av läppen och lyckades hålla mig. Med ena handen fortfarande smekandes min pung lät hon tungan leta sig upp över skaftet på kuken. Hela vägen upp. Långsamt. Tills hon slutligen och bestämt lät hela ollonet glida in mellan sina läppar. Och jävlar i min gata...den här kvinnan kunde suga kuk! Hon sög på ett sätt, så intensivt och lidelsefullt, som jag tidigare aldrig upplevt. Ena stunden var det bara tungspetsen som lekte med mitt ollon, den andra sög hon in ollonet mellan sina läppar och i den tredje hade hon näst intill hela kuken, ner till roten, i munnen och i halsen.
”Spruta mig full! Jag vill smaka dig. Hela dig”, flämtade hon upphetsat. Och jag var på väg, det var inte långt kvar. Det kände jag tydligt nu.
Så, utan att säga något kände jag ett finger tränga upp där bak, i min stjärt. Hon hade blött sitt ena långfinger med sina egna safter och nu fingerknullade hon mig med ena handen samtidigt som hon sög kuk allt snabbare och allt djupare. Till slut gick det inte längre. Världen saktade in och det svartnade för ögonen när jag skrek ut min orgasm, den kraftigaste som jag haft på många år, förmodligen någonsin, och jag sprutade Carina i munnen och hon svalde och svalde och slickade sig om munnen. Jag vet inte hur många gånger eller hur mycket jag sprutade, men det måste ha varit personligt rekord. Efter fem minuter eller så öppnade jag ögonen igen och jag såg Carina sitta gränsle över mitt bröst. Hon skrattade samtidigt som hon slickade av sina fingrar från sperma och fittsafter.
Efter ytterligare något vinglas och med ved i spisen var vi båda redo för mer. Det blev en lång natt och vi somnade nog inte förrän fyra-halv fem och när vi vaknade fem-sex timmar senare, fortfarande på madrassen, fortsatte vi. Några timmar senare skjutsade jag henne till grannstaden och tågstationen igen, men innan vi var framme fick hon mig att parkera på en rastplats där hon sög av mig i bilen med motorn på medan bilar och lastbilar körde förbi bara ett par meter bort.
Att det här bara var början på ett långt äventyr förstod vi båda två.

Inlagd: 2018-04-27 Nuvarande Betyg
betyg: 7.43 betyg: 7.43 betyg: 7.43 betyg: 7.43 betyg: 7.43 betyg: 7.43 betyg: 7.43 betyg: 7.43 betyg: 7.43 betyg: 7.43
Betygsatt: 21 ggr
Författare: MerÄnOrd (Medlem)
Läst: 12184 ggr
Längd: 22453 bokstäver Betygsätt denna novell
Besvara kontrollfrågan för att betygsätta novellen:

 
Kategorier: Hetero, Övrigt
Nyckelord: Erotisk massage, Fisting, Oralt, Otrohet

help
Kommentera novell
Tidigare kommentarer
Rob 2018-05-06 08:41 Anmäl kommentar  
Härlig berättelse om kärleksfullt sex.
Mr Sol 2018-04-30 16:35 Anmäl kommentar  
Härligt början och just att det inte vart pang på rödbetan.... I novellernas värld är det helt ok med otrohet.... IRL finns det alltid funderingar men händer det så är det ofta tecken på att något är fel, antingen tar man tag i felet eller så går man skilda vägar....
Mia 2018-04-29 16:23 Anmäl kommentar  
Hyfsat skrivet! Men tråkig otrohet!
Kåtbock. 2018-04-29 16:22 Anmäl kommentar  
Otroligt upphetsande. Skriv gärna en fortsättning.
Corinna 2018-04-29 16:21 Anmäl kommentar  
Fortsättning!!
Helena151 2018-04-29 01:29 Anmäl kommentar  
Vill du knulla skönhеter оch іnte bеtala för det? Här är webbаdrеssеn → vyx.se/ghp
 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~