Webb-tips

Trött på att bara läsa ?
I så fall kan du köpa hos Passion of Sweden, eller diskutera sex på vårt .

Detta är en utskriftsvänlig version. Följ länken för att se novellen i sin helhet: http://ettastark.com/ ?story=26889

Hotellvistelsen i Malmö

Detta är min andra novell, första jag skrev heter Jobbresan.

Men av någon anledning kommer jag inte in på mitt andra konto och fick därför skapa ett nytt.


Denna är inte verklighetsbaserad, ännu. :)

Den har ett ganska långt intro innan det börjar hända något, men jag kan tänka mig att det blir inte riktigt "pang" direkt på godsakerna i verkligen och försöker därför bygga upp det så realistiskt som möjligt.

Jag sitter i hotellbaren på Clarion Live i Malmö, tar min andra öl samtidigt som jag kollar på mobilen. Det är ganska lugnt omkring mig, många befinner sig inne på ett konvent som pågår då man hör musik och röster längre bort.

Jag tar med mig min just påbörjade andra öl upp till mitt rum, känner mig ganska rastlös. Kommer på att det finns ju ett gym och bastu man skulle kunna roa sig med. Jag byter om till mina träningskläder, inte för att jag ska träna, men det känns bättre att gå dit klädd sådan.

Jag kommer in i lokalen, den är tom inte en person här inte. Jag går in i omklädningsrummet och tar av mig, ställer mig i duschen och sköljer av mig innan jag ska in i basun.

Jag står kvar i duschen ett tag och låter min högra hand ta tag i kuken och drar några gånger, den blir inte hård utan blir lite större men ändå slak. Jag är helt nyrakad, inte ett hårstrå går att finna där nere.

Jag går ur duschen, torkar av mig lite lätt och tar med mig handduken in i bastun. Samtidigt som bastudörren stängs igen hör jag hur dörren öppnas till lokalen.

Tänker inte mer på det utan sätter mig på bastubänken med handduken under mig och täcker över min kuk som fortfarande är lite mer halvhård men ändå slak.

Efter en liten stund hör jag duschen går igång där ute och jag tänker, okej det kommer någon mer som ska basta. Det är ju alltid trevligt med sällskap, annars sitter man bara på sitt hotellrum och låter tiden gå tills man ska lägga sig.

Dörren öppnas till bastun och där kommer du och två av din kompisar in.

Jag blir först chockad över att det är tre personer, har inte hört mycket till prat osv från duschen. Jag flyttar för att skapa utrymme då jag satt mig i mitten samtidigt som jag säger ursäkta mig och hej i samma mening.

Du och dina kompisar säger hej, ni pratar om helt allmänna saker om vardagen. Jag känner att jag behöver ta en duscha för att svalka av mig och går ut ur bastun.

Ställer mig i duschen och tänker på du och dina kompisar som kom in, ni hade inga handdukar med er tänkte jag nu, samtliga var helt nyrakade och ni såg ganska så välutrustade ut. Det får min kuk att reagera än mer och blir nu lite hårdare än vad den var tidigare. Jag tänker "shit" nu kommer säkert någon ut ur bastun och ser mig stå här med en början till stånd.

Sagt och gjort öppnas bastudörren och du kliver ut, jag vänder mig om snabbt så att jag vänder ryggen till för att du inte ska se.

Du säger hej och jag sköljer precis mitt ansiktet i duschstrålen så jag varken ser eller knappt hör något. Men snappade ändå upp ditt hej och svarar hej tillbaka.

Jag råkar då vrida upp mig lite och jag märker då att du ser min nu halvhårda kuk samtidigt som jag torkar av mig i ansiktet efter duschstrålen.

Du säger, jaså här står du och roar dig. Jag skäms direkt och säger att tankarna flög iväg ja du vet det kan bli.

Jag går ut från duschen och funderar på om jag ska byta om och gå ner till mitt rum igen, situationen blev ju en aningen pinsam kan man ju säga. Du går in i duschen och står med ansiktet utåt, du sköljer din kroppen i duschstrålen samtidigt som du tvättar av din kropp med dina händer. Du skäms in och tar tag i din kuk för att se till att den också blir ren. Dina två kompisar kommer precis ut från duschen också och skrattar samtidigt som de säger, jaså här står du och drar i kuken inför publik.

Du skrattar till och säger, tankarna for iväg och halvblinkar till lite lätt till mig.

Du presenterar dig och jag säger mitt namn och dina två kompisar likaså.

Upptäcker att vi alla bor i Jönköping men är nere i Malmö för arbetets skull.

Vi börjar snacka hockey då det är slutspel, HV71 har inte gjort någon superlyckad säsong detta året och vi vädrar lite frustration över det samtidigt som man kritiserar spelare och tränare som normalt sett brukar ske.

Din två kompisar varav ena har en betydligt större kuk än dig och din andra kompis börjar "dryga" sig i duschen, vilket leder till att de börjar bli mer skämtsamma om sex. Detta leder till att bådas kukar börjar reagera lite mer och jag ser hur de reser sig sakta men absolut inte i fullt stånd. Snacket byter till mer sexinriktat samtal där vi pratar om tjejer till en början. Man märker nu att samtliga börjar bli lite mer kåta, samtalet kliver helt plötsligt in på killar. Jag reagerar först inte men märker någon sekund senare att de pratar nu mer om killsex än om tjejer.

Du tittar på mig och försöker läsa av min min i själva situationen, mitt ansiktsuttryck säger kanske inte supermycket, men min kuk har absolut reagerat på orden som nu pratas om i rummet.

Du frågar vad jag tycker om killsex, jag blir väl rätt paff i situationen. Där står tre helt okända och nu glor på mig i väntan på svar.

Jag säger att jag har inget mot det, har faktiskt testat en del förr men det var ett bra antal år sedan.

Man märker hur hela stämningen i omklädningsrummet nu byts till en betydligt lättare men absolut kåtare stämning.

Du frågar om jag skulle vilja kör lite med dina polare, varpå jag svarar att jag har bara testat runk och sug tidigare. Vet inte om jag är superintresserad av att bli påsatt eller sätta på. Men du svarar att vi får se vart det leder, inga krav bara njutning som gäller.

Jag frågar, ska vi vara här eller?

Du svarar att vi kan gå till er rum, det är stort. Vi har hyrt en svit då vi ändå är tre personer, det blir ju billigare samt man får lite med "lyxkänsla".

Okej svarar jag, samtliga duschar av sig och tar på sig. Vi tar hissen upp till er rum och kliver in. Du öppnar kylen där det står ett antal öl, alla öppnar varsin. Din kompis tar fram en dator och går in på xnxx för att få igång stämningen igen. Vi bläddrar runt samtidigt som vi skrattar och kommenterar till de olika filmsekvenserna.

Din kompis väljer en stor variation av filmer allt från tjejer som blir påsatta, till kille kille men även shemale filmer. Det är sprutkaskader till höger och vänster i filmerna och man märker att samtliga börjar bli kåta igen.

Vi är nu inne på vår tredje öl och kläder börjar sakta glida av.

Du och dina kompisar får av sig sina kläder ganska snabbt medans jag står med t-shirt och mina kalsonger på mig.

Ni säger att jag ska sätta mig på knä på golvet och jag faller väl ganska snabbt ner på knä utan att direkt tänka på det.

Där står jag på knä med nu tre halvhårda kukar några centimeter ifrån mig. Det får min kuk att bli hård i kalsongerna, men jag låter dem vara på nu. Jag är till en början osäker, ska jag våga, vad ska jag göra. Men i samma sekund greppar jag tag i din kuk först och låter mina hand runka den halvhårda kuken, du reagerar direkt och din kuk reser sig snabbt till ett hårt stånd. Din två kompisar som står på var sin sida av dig tittar på. Jag släpper nu din kuk och greppar nu tag dina kompisar kukar med varsin hand, en helt otrolig känsla att känna två kukar samtidigt jag har en stor kuk framför mig som är stenhård.

Jag runkar den till ett stenhårt stånd, sedan låter jag samtliga kukar få runkas. Tillslut känner jag mod och samtidigt som jag runkar dina kompisar lutar jag mig framåt och tar din kuk i munnen, du stönar till lite lätt och jag suger lite mer och lite djupare.

Jag byter sen och tar din kompis kuk i munnen och ger den samma behandling och efter en stund detsamma med din tredje kompis.

Nu står jag där på knä med tre stenhårda kukar framför mig, jag är sprängkåt själv och känner hur min kuk bankar av hårdhet i kalsongerna.

Du tar tag i din kompis en kuk och börjar runka den medans jag suger din andra kompis. Det går över till en två och två roll och jag får samtidigt av mina sista kläder. Vi håller nu på att suga och runka varandra samtidigt som vi smeker.

Efter ett tag hämtar din kompis en flaska, jag ser först inte vad det är men det är tydligen kroppsolja. Din andra kompis hämtar lite handdukar och han lägger ut på golvet och i soffan. Din kompis med flaskan ber mig att lägga mig på golvet, jag är inte sen på tanken och lägger mig. Han häller nu olja över min kropp som blir glansig, ni sätter er på knä runt mig och börjar massera ut oljan över min kropp.

Jag ligger där och bara blundar och njuter av massagen och beröringarna från sex händer, ni masserar allt från mina ben, lår, armar och självklart min kuk. Jag är nu helt glansig i olja och känner mig sjukt avslappnad men samtidigt superkåt. Din kompis börjar sig ner och tar min kuk i munnen, jag ryggar till och en skön njutning då han suger i hela kuken i munnen. Jag känner hur hans behandling av min kuk får fortgå medans du och din kompis sitter på knä bredvid mig med era kukar hårda som aldrig förr. Jag tar tag i dem och börjar runka dem igen.

Plötsligt slutar din kompis att suga av mig, han ber mig vända mig om och jag lyder direkt. Det måste vara ölen som gör så att jag slappnar av . Jag känner nu hur mer olja hälls på min kropp och samtliga sex händer börjar genast massera ut det över mig. Jag känner nu hur ni är vid ryggslutet och baksidan av låren, samtidigt som någons händer är på min rumpa.

Ett finger börjar leta sig ner, och jag särar per automatik på benen. Detta är nu en helt outforskad mark för mig, men det känns bra och jag låter det bara ske. Det är dock lite jobbigt att ligga på ett hårt golv men en stenhård kuk.

Jag känner hur någon masserar närmare och närmare och plötsligt glider ett finger in, jag stönar till av välbehag och någon masserar mig mer och mer samtidigt som jag känner än mer njutning. Plötsligt åker fingret ut, jag ligger kvar njuter av nu fyra händer som masserar och smeker mig.

Plötsligt känner jag något lite kallare men inte jobbigt kallt. Det är något som vill in, jag särar lite mer på benen och känner hur något pressas in sakta sakta, det är inte för stort så det kan inte vara en kuk då ni är över det "normal" utrustningssätt så att säga.

Det är en dildo som ska arbeta upp mig först, jag känner hur det trycker mot prostatan och ger en sjukt obeskrivlig känsla som strömmar genom kroppen och ut i kuken.

Din kompis tar ut dildon, jag blir lite besviken då jag njöt ordentligt. Dock kanske det var bra att jag han tog ut den för jag kände att det började närma sig.

Han säger att jag ska ställa mig på alla fyra, jag och nu lite utmattad efter massage och dildobehandlingen reser mig sakta upp.

Upp på alla fyra ser jag hur du och din kompis nu runkar varandra.

Din andra kompis säger till dig och byta plats och ställa sig där bak, du är den som "minst" kuk och kan vara bäst om du börjar så det inte blir allt för jobbigt i början.

Jag är nu överkåt och låter just nu allt ske, finns inga spärrar kvar känner jag. Det som sker få ske nu.

Jag känner hur du tar tag med ena handen på min rumpa samtidigt som du tar tag i din kuk, låter den styra mot det upparbetade hålet. Du trycker sakta sakta in ditt ollon i mig, jag försöker slappna av så mycket det går. Jag har ingen koll på vad som sker runt omkring mig just nu, just nu är det jag på alla fyra, en hård härlig kuk påväg in i mig. Du tar ut kuken igen och repeterar det några gånger, sedan så jobbar du dig sakta med säkert djupare in i mig. Jag njuter och befinner mig i en helt annan värld just nu. Jag märker att det har lättat en hel del och du börjar sakta med säkert öka tempot. Jag känner hur hela min kropp njuter, varje milimeter vill bara ha kuk.

Jag börjar få lite kontroll på läget och tittar nu upp, där står din ena kompis på knä och suger av den andre.

Du tar ut din kuk ur mig, jag känner en lättnad men ändå att jag vill ha mer. Din ena kompis sätter sig i soffan, häller olja över sin kuk och runkar. Han säger att jag ska sätta mig på hans kuk, denna är lite större än din men det är mest omkretsen som är skillnaden, längden är den samma. Jag vänder ryggen mot honom och placerar min rumpa över hans kuk, jag känner hur hans ollon nu vidrör mitt utvidgade hål. Jag glider sakta sakta ner och känner återigen den underbara känslan och bli uppfylld. Det är ett sakta tempo där jag bestämmer hur mycket av hans kuk som ska in. Jag utmanar mer och mer, djupare och djupare till jag känner att jag nu kan ta mig an hela kuken samtidigt som vi kan bygga ett tempo. Du har tagit av din kondom efter gett mig den första behandlingen och du och din kompis står nu på soffan på varsin sida. Jag tar en kuk i munnen samtidigt som jag runkar den andre, jag rider nu en tredje kuk och har en njutningsgrad som är obeskrivlig. Jag alternerar och suger din kompis kuk och vise versa.

Jag slutar och kliver av kuken samtidigt som jag slutar att suga och runka, jag tar några av handdukarna och lägger i sängen för att inte klabba ner olja överallt. Din kompis som jag fick rida tar av sig sin kondom och ni följer med till sängen. Jag lägger mig nu på rygg med och redo för din tredje kompis att komma in i mig.

Sagt och gjort ställer han sig redo och komma in i mig, detta är den största av alla tre kukar. Han börjar lika försiktigt som ni övriga har gjort men han har dock det lite enklare då ni andra har öppnat upp mig rejält nu.

Han kan börja ett tempo ganska snabbt. Jag känner ännu en gång hur jag fylls av en hård kuk som tycker på, varje stöt ger en superkänsla till min kuk som är stenhård.

Du kommer upp bredvid mig, gränslar över mig och doppar ni din kuk i min mun. Jag ligger nu på rygg samtidigt som jag får en kuk i rumpan och du står och låter din kuk glida ut och in i min mun. Din tredje kompis runkar sin kuk nära mitt ansikte.

Jag känner hur jag närmar mig, jag säger till att om din kompis inte slutar knulla mig så kommer jag spruta inom några sekunder.

Din kompis som stod och runkade bredvid mitt ansikte hajar till direkt, byter position och tar min kuk i munnen. Din andra kompis som knullar mig forsätter i samma tempo vilket gör att jag ganska omgående kommer i mitt livs orgasm. Allt slocknar för mig, jag ligger nu och får en stor hård kuk i mig, jag suger en annan stenhård kuk samtidigt som någon suger av mig. Då bara släpper allt, min sperma skjuter ut första kaskaden i hans mun och andra lika så. En tredje tjock stråle sperma flyger ur min kuk och samtidigt har din kompis precis slutat suga mig, den träffar hans öppna mun vilket gör att min sperma som först kom där rinner nu över mina kuk. En fjärde stråle kommer inte utan det pumpar mer ut sperma nu från kuken.

Han tar min kuk i munnen igen, den är helt nerkladdad av sperma men han suger vidare samtidigt som jag blir påsatt och suger kuk. Känslan just nu är åter igen obeskrivlig, jag brukar normalt sett tappa lusten ganska snabbt efter jag kommit. Men nu pumpar kåtheten bara på som i början.

Din kompis drar ur sin kuk ur mig, tar av sig kondomen. Du reser dig upp och jag ligger där nu på sängen kladdig av min egen sperma runt min halva slaka kuk.

Ni säger att jag ska ställa mig på knä, ni kliver alla upp i sängen.

Ni börjar runka era kukar bredvid mitt ansikte. Jag tar en kuk och börjar sugen den samtidigt som jag tar en annan i handen.

Ni börjar närma er också, jag känner och hör hur ni stönar djupare.

Hela rummet luktar kuk och kåthet just nu.

Vi går ner på golvet där jag sätter mig på knä igen, ni står runt mitt huvud med era kukar. Jag tar tag i en kuken och börjar sugen igen, jag känner hur den börjar spänna till lite extra och sekunden senare känner jag hur första strålen skjuts in i min mun. Jag tar ut din kuk och runkar den samtidigt som stråle två och tredje träffar mig i ansiktet. När din kuk pumpat ut allt sperma går jag vidare till din kompis, nu med ner sprutat ansiktet. Jag tar din kompis kuk i munnen och ger samma avsugning du precis fått. Känner samma känsla igen och hur hans kuk växer till precis innan första strålen skjuts in i munnen, denna gången låter jag stråle två och tre skjuts in i munnen. Men samtidig som jag suger låter jag sperman sippra ut över kuken och rinna ner på golvet.

Nu är det bara den tredje och sista kvar, jag tar nu denna i munnen och suger samtidigt som jag runkar den och låter min hand massera pungkulorna. Jag känner den nu välbekanta känslan av att kuken sväller till lite extra, ollonet blir lite större och hur första strålen av sperma skjuts in i munnen. Denna gången tar jag ut kuken med öppen mun, andra strålen träffar i munnen och ansiktet, tredje strålen träffar ansiktet och en fjärde hård tjock vit spermastråle träffar ansiktet. Jag är nu helt nersprut. Jag känner nu att min kuk har blivit hård igen efter att fått så mycket sperma på mitt ansikte och känslan av sperman som träffat i min mun.

Jag säger att jag kan nog komma en gång till.

Jag ställer mig upp, du går ner på knä och tar min hårda och spermakladdiga kuk i munnen. Du suger i ett högt tempo och jag känner hur trycket bygger på, min sperma skjuter rakt in i din mun. Suger suger vidare med högt tempo och jag känner hur du suger hårdare och tömmer min kuk på sperma. Du tar ut kuken och munnen och ställer dig upp.

Vi är nu alla fyra ordentligt uttömda och känner en skön avslappnad känsla i hela kroppen.

Jag säger att en dusch kanske vore lämpligt nu och alla skrattar.

Inlagd: 2018-06-01 Nuvarande Betyg
betyg: 7.75 betyg: 7.75 betyg: 7.75 betyg: 7.75 betyg: 7.75 betyg: 7.75 betyg: 7.75 betyg: 7.75 betyg: 7.75 betyg: 7.75
Betygsatt: 4 ggr
Författare: anders.nillsonjkpg
Email: [email protected]
Läst: 5144 ggr
Längd: 18339 bokstäver Betygsätt denna novell
Besvara kontrollfrågan för att betygsätta novellen:

 
Kategorier: Bög, Gruppsex
Nyckelord: killar, Sperma, Suga

help
Kommentera novell
Tidigare kommentarer
Micke 2018-06-02 21:32 Anmäl kommentar  
Mmm där hade jag gärna varit med
Agnes471 2018-06-01 12:04 Anmäl kommentar  
Vill du knullа skönhеtеr оch іntе betala för dеt? Här är webbаdrеssen → vyx.se/ghp
 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~