Detta är en utskriftsvänlig version. Följ länken för att se novellen i sin helhet: http://ettastark.com/ ?story=26893

Hemtjänsten

Jag vaknade och kände mig för några sekunder yr.


När jag försökte röra mig gick det inte. Jag trodde att jag drömde.


Men jag kände efter en gång till och det gick inte.


Det var mörkt jag kunde inte se något. Jag började känna mig igenom min kropp.


Jag började med huvudet. Det satt helt fast, Jag tror att jag hade ett par strumpbyxor på det. De var påsatta så att grenbenett på byxan satt över min nesa så när jag andades genom näsan kände jag dofterna av ett par väl använda byxor i min näsa.


I byxorna hade man stoppat något tyg som hade placerats framför ögonen sedan hade man tejpat tror jag utan på byxan. Detta innebar att ett av benen i byxan var fast tejpat på baksidan av huvudet så det blev en uggla på baksidan av huvudet.


Denna uggla var fastsatt med något ovan för huvudet så jag inte kunde sänka huvudet.


I munnen var in stoppat det andra benet i strumpbyxan men med en väl använd underbyxa i. Jag tror att någon hade kissat på byxan då den var genom blöt och när jag rörde på tungan rann det ut vätska inte för att jag druckit kiss men det smakade som man kan föreställa sig att kiss smakar.


Nu kommer vi till hakan mellan hakan och munnen kändes det som någon hade satt fast ett buntband (en band man sätter runt flera ledningar). Detta buntband var fäst med ett band på vardera sidan av hakan så att hakan var fixera till underlaget under hakan.


Då huvudet satt fast i något ovan för huvudet och hakan fixerad vid något så var munnen vidöppen och gick inte att stänga.


Men som sagt var den fylld med underbyxor som var blöta så det som gick att röra var tungan.


Jag kände vidare mina armbågar var tätt ihop fogade med ett buntband på ryggen, ett buntband gick runt min kropp och drog mina armbågar hårt mot min rygg.


Mina handleder var samman förda på samma sätt som armbågarna också med ett band runt kroppen, så armarna kunde jag inte rör en tum.


Mina händer var fixerad mot varandra med en platta vid handflatorna så att de inte gicks att böja till höger eller vänster. Varje finger var fäst till det andra fingret på andra handen med två små buntband sedan var händerna inlindade i tejp.


Händerna och handlederna gick inte att rör och fingrarna var helt låsta.


Jag var helt avklädd.


Mina ben var fixerade så att fotsulorna var med hjälpa av buntband bundna mot varandra och varje tå var bunden mot sin kompis på andra foten med ett litet buntband.


Fötterna var sedan samman fogade med tejp så att de inte gick att röra.


Jag fick fundera över en stund vad det vad som jag var fastbunden vid.


Jag kom fram till att det var en duschstol. Den var höjd till maximalt så att huvudet var fast satt på stolsitsen och min back var på golvet. Mina ben var fast i stolsbenen med buntband och spända upp mot stol sitsen så att de inte gick att rubba en millimeter.Min penis var det ett buntband hårt åtdraget runt roten samt ett runt varje testikel ett runt penis huvudet i från detta buntband hade man fäst ett band i duschstolen så den var spänd som en fiolsträng. Vidare var det ett band runt magen som hade två band som gick från magen fram till ryggen och höll en dilo i min anus öppning. Den gick igång och jag fick en reaktion att jag vill spruta men det gick inte på grund av att penisen var helt av snörpt.

När dilosen lade av sjönk mitt plågade läge.


Jag var själv i sextio åldern och hade fått ett jobb i hemtjänsten för ett år sedan. Jag förstod nu varför min sista kund hade varit så intresserad under året av mig. Jag hade fått en massa oskyldiga frågor om till exempel bodde jag ensam osv. och vid det senaste besöket som var till jul helgen var frågan om jag jobbade i helgen vilket svaret var nej nästa fråga var om jag skulle fira julen ensam vilket svar var ja. Denna jul in föll på onsdag så det var onsdag till måndag innan man skulle vara tillbaka till jobbet. Den här sista kunden som hade begärt att jag skulle komma sist hit på min runda så skulle jag bli bjuden på lite glögg med tillbehör. Så hade det blivit så det sista jag kom ihåg var att jag hade druckit ett glas glögg sedan hade jag känt mig dåsig och sen måste jag somnat och jag vaknade nu i ovan beskrivit tillstånd som en sex slav detta var något som inte min hemtjänst jobb omfattade..


Kunden jag var hos är en läkare runt 70 år hon hade slutat jobbat för ett par år sedan och kommunen hade beviljat henne hemtjänst två gånger i veckan. Hon såg ut som 40 år och var väldigt spänstig var ute och joggade varje dag. Det värsta var att hon bodde på landet i en stort hus jag tror att det var en gammal herrgård från början. Hon hade många gästrum. Jag undra de var jag befann mig i huset. Jag tänkte om jag inte hade haft hennes trosor i min mun så hade det varit meningslöst att ropa på hjälp.Just när jag tänkte detta hörde jag hur en dörr öppnades. Hennes röst sa jag trodde du skulle ha vaknat till nu det du fick skulle ha slutat att verka för en stund sedan.


Jag skall nu tala om för dig vad det hela handlar om. Jo det var så att för många år sedan var vi fem kvinnor som läste till läkare vi blev klara all samtidigt men sedan skildes vi det var ett antal år mellan oss. Men vi kom överens om när alla hade blivit pensionärer skulle vi genomföra en test där vi tog en man och lätt honom avgöra med luktsinnet och smaksinnet vem av oss som var vem.Med tungan skulle han bestämma vem som var yngst och vem som var äldste. Den sista av oss gick i pension för en vecka sedan. Jag har försökt hitta en försöksperson men inte lyckats och när du berätta de för mig att du tidigare jobbat som provsmakare för både på vin och mat var du den perfekta personen.Jag hade väl inte möjligheten att fråga dig om du vill vara med efter som alla kommer i morgon för att genom föra testen. Men jag skall fråga dig nu. Om du kommer att stanna här över julen och genomföra experimentet då får du 100 000 kronor om du klara det annars får du 10 000 kronor.Om du vill vara med vad skall du då göra. Jo jag måste nog ta ut byxorna så att du kan svara, Jag tänkte igenom min situation och insåg att jag var helt i hennes våld hon hade inte sagt vad det innebar om jag svarade nej. Så när han tagit ut byxorna svarade jag ja och frågade vad det innebar att jag hade lyckats med testen. Hon sa att om jag minst klart att placera hälften av deltagarna rätt skulle jag få 100 000 hon sa också att de tagit in en flicka på 30 år för att jag skulle kunna bedöma åldern på henne jämfört med dem. Hon fortsatte med att säga att varför hon bundit mig så ordentligt var dels för att se om man kunde binda någon så att försökspersonen inte kunde röra sig över huvud taget andra anledningen var för att mina sinnen lukt och smak inte skulle påverkas av att jag röde mig.


Jag går nu och hämtar de andra bara så du vet har alla duschat för en vecka sedan sedan de har haft samma trosor på sig både dag som natt.


Efter en stund hörde jag dörren öppnas. Hon som kom in sa att hennes namn var Anna. Hon tog nu bort strumpbyxan så att den endast satt kvar över ögonen, Vi har alla trosor av samma sort sa hon. Jag är nummer ett du kan tala om vad du upplever för smaker och lukter så skriver jag ned det så du kan använda det senare sa hon.


Hon satte en grej runt penisen som skulle kolla om den blev någon reaktion på den.Nu satte sig hon på duschstolen så att hennes lår hamnade på var sida om mitt huvud långsamt flytta hon sig framåt tills min nesa trycktes in i hennes trosor lukten var överväldigad men jag hade tidigare ett liv som provsmakare så det var bara att sätta igång jag beskrev i ord de lukter jag kände första var det en stark lukt av urin sedan var det en söt lukt av vanilj och en kryddig doft av jord. Nu sa hon sätt igång och slicka på byxan dom första slicken var väldans stark smak av urin samt jord sedan kom det smak efter smak som hon skrev ner.Är du klar för nästa sa hon. Jag svarade ja. Nummer ett lämnade stolen och nummer två satt sig och gjorde samma sak långsamt flytta hon sig tills trosan tryckts in i näsan detta var en helt annan lukt det var nästan ingen urin lukt utan i stället en lukt av svett och malen peppar. Jag börja undra om inte de 100 000 kronor var inom räckhåll. När jag börja slicka på byxorna kom det en hel rad med smaker av öl och ost.Jag fortsatte med de andra på samma sätt några var de hemskt lika i lukten och smaken. Så jag måste fråga om några var syskon av de som var där. Det blev tyst och sedan var svaret ja.Nät jag gått igenom alla fick jag fem minuters paus. Sedan sa hon att nu skulle de upprepa testen utan att jag fick veta vilka nummer dom hade.Den första satte sig det var enkelt för mig att bestämma vilket nummer det var. Några av de andra fick ja be dem att läsa upp ett nummer innan jag sa numret.När jag fick den ena systern blev jag osäker och bad dem att läsa upp båda nummerna på systrarna det var lika dant när syster två hamnade i stolen men jag tror att jag fick det rätt.


Under testerna hade min penis i början inte reagerat men efter andra kvinnan växte de den så att det kändes som den skullle sprängas varje gång det kom en ny kvinna i stolen.

Fortsättning följer

Inlagd: 2018-06-04 Nuvarande Betyg
betyg: 1.8 betyg: 1.8 betyg: 1.8 betyg: 1.8 betyg: 1.8 betyg: 1.8 betyg: 1.8 betyg: 1.8 betyg: 1.8 betyg: 1.8
Betygsatt: 5 ggr
Författare: Iaoofchina (Medlem)
Email: [email protected]
Läst: 5936 ggr
Längd: 9269 bokstäver Betygsätt denna novell
Besvara kontrollfrågan för att betygsätta novellen:

 
Kategorier: Bondage, Kinky
Nyckelord: hemtjänst, läkare

help
Kommentera novell
Tidigare kommentarer
Charlotta794 2018-06-09 11:43 Anmäl kommentar  
Vіll du knullа skönheter och іntе bеtаla för det? Här är webbadrеssеn → vyx.se/ghp
 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~