Detta är en utskriftsvänlig version. Följ länken för att se novellen i sin helhet: http://ettastark.com/ ?story=26901

Drömmar om kvällen...

-Jag och Alex kommer och plockar upp er klockan sex ikväll, löd sms:et som Robin skickade.
-Plocka upp mig hos Ellen! skickade Daniel.
Jag skickade ok.
Jag hade en stark känsla av att kläderna skulle ryka, så jag tog ett ärmlös svart klänning med v-ringning. Vek ihop den och gick in i badrummet.

När duschkabinens väggar blev blöta kunde jag spegla mig medans jag skummade upp mitt hår, skrubbade min kropp och rengjorde mitt ansikte med en ansiktsrengöring för att hålla alla finnar borta. Jag borsade mina tänder medan jag väntade på att balsamet skulle verka. Sköljde ur mitt balsam. Och betraktade min nakna blöta kropp i speglingen.
Jag hade ganska små bröst, ungefär en b-kupa i bh-storlek, men hade sedan pubertetens början fått stora höfter och en stor rumpa. Jag hade ofta känt blickar på de kroppsdelarna när jag gick genom korridorerna i skolan. Jag lindade in mitt axellånga mörka hår i en en handduk och smörjde in mitt ansikte med ett serum och fortsatte återfukta min kropp med en bodylotion.
Jag drog på mig svarta spetstrosor och en matchande bh och borsade mitt fuktiga här innan jag drog klänningen på mig.
Jag doppade en stor puderborste i min mineralfoundation och svepte över ansikte och hals. Fyllde i ögonbrynen. Bronzade mitt ansikte och samma färg på ögonlocket. Maskara på. Rouge. Highligt. Skimriga läppar.
En sista titt i spegeln. Klar och sexig inför kvällen.

Jag hann dra på mig mina boots och bomberjackan när det plingade på dörren. Jag drog upp min handväska på min axel.
Jag blev så kåt att jag nästan ramlade på knä när jag öppnade ytterdörren.
Daniel var redan snygg i sin exotiska mjölkchokladfärgade hud och oändliga mörka ögonen. Skjortan och jeansen fick mig att smälta. Bulan under jeansen avslöjade en del.
-Hej babe! hann Daniel knappt säga innan hans läppar mötte mina.

Bakom skjulet kunde ingen se oss. Trots snön brann båda som två lågor. Hans hand gled längs mina lår, upp längs mina lår.
-Spetstrosor precis som förra gången, log han.
Hans ansikte var 5 centimeter från mitt ansikte. När jag mötte de mörka ögonen var han i mig.
Mina fingrar arbetade blixtsnabbt. Öppnadebältet och gylfen. Hans stolthet reste sig i friheten.
Spetstrosorna var nere vid mina fötter.
Hans vänsterhand tog tag i knävecket på mitt högra ben och drog upp mitt ben. Hans arm var om min midja. Hans läppar var mot mina.
Min kropp skrek efter honom. Min fitta nästan droppade. Och hans kuk trycktes in i mig. Ord räckte inte till. Alla drömmar om honom i mig, pumpandes för att få oss båda till orgasm.
Det var obeskrivligt.
När hans sperma och mina fittsafter rann drog vi upp mina trosor, stängde hans gylf och spände hans bälte och hånglade tills vi hörde en bil tuta.

Alla var snyggare irl. Helt klart. Axel och Robin var klädda i matchande skjorta och kostymbyxor. Robin hade klippt sitt mörka hår kort medan Axels blonda hår var glansigt av hårvax. Jag misstänker att jag var bisexuell när jag såg Juliette. Vitblonda lockar ramade in hennes hjärtformade ansikte och de isblå ögonen glödde som nyslipade diamanter. Bröst i c-kupa, stora höfter och stor rumpa som var tydliga i den vita spetsklänningen.
Liknade en riktig porrskådis med sitt glödande självförtroende. Hon presenterade sig och log så att hel mitt inre glödde.
Jag satt mellan Juliette och Daniel i baksetet. Robin vid ratten och Axel brevid. Detta skulle bli en het kväll.

Vi satte oss i ett cafe som skulle vara nattöppet. Beställde en varsin dricka. Axel, Robin och Juliette tog varsin flaska rött vin. Jag och Daniel varsin coca cola.
Först började det enkla småpratet om oss själva innan skitsnacket och heta historier satte igång.
Jag förklarade att jag endast legat två gånger men var beredd att prova mera. Det brast barriären mellan oss.
Robin och Axel var gay och Juliette var lesbisk, men sex med både tjejer och killar skedde.
Jag kände Juliette och Daniel fingra på varsitt lår. Kåtheten skrek i min kropp igen. Och jag visade det i min attityd.
Jag fortsatte som vanligt. Pratade, skrattade, lyssnade och drack min cola. Men bilder i mit huvud kom upp. Bilder som jag ville ha i verkligheten. Jag hade sett en del lesbiska porrfilmer och -videos. Jag ville se Juliettes ansikte mellan mina ben. Hennes tunga vispla mellan i min pussy. En vibrerande tunga som undersökte den heligaste delen av mig.
Bilderna från Robins och Axels livestream kom upp igen. Jag föreställde mig dem nakna. Sittandes brevid varandra i en säng. Sakta sakta runka av varandra. Eller ännu bättre.
Jag hade aldrig sugit kuk. Men se deras kukar stå rätt upp och beredda att klara av mitt arbete med dem. Jag ville suga tills de var blöta av saliv. Sakta sakta runka av dem. Hörakillarnas stön. Känna hur de en av dem juckar i min mun, ner i min hals.
Min kropp började glöda i tanke på Daniel.
Jag ville underkasta mig honom. Behandla honom som en kung över mig.
Jag föreställde mig att jag stod i doggy style-ställning framför en stor helkroppsspegel. Och sedan se hur Daniels kuk pressades in i mig. Först i min fitta. Sedan hur han slickade mitt anus innan han tryckte in den rödpulserande kuken i mig en andra gång.
Jag insåg att det kanske skulle hända när Axel frågade om vi alla kunde fara till Robins och Axels hus vid stranden och fortsätta kvällen där.

Fortsättning följer...

( Hej, skrivaren till novellen här. Jag är en minderårig tjej, men har drömt om att skriva sexiga noveller sedan jag började kolla på porr för ungefär två år sedan. Hittade det här stället efter att ha sökt ett jävligt bra tag efter ett ställde där jag kunde skicka in mina noveller som jag skrivit i hemlighet. Ville bara fått klart att ja, jag är en minderårig tjej som kanske inte borde vara här, men jag är här ändå och är jävligt glad att jag fått utnyttja min kreativitet. Snälla varken döm mig eller blocka mig. Ha det bäst(: )

Inlagd: 2018-06-08 Nuvarande Betyg
betyg: 5 betyg: 5 betyg: 5 betyg: 5 betyg: 5 betyg: 5 betyg: 5 betyg: 5 betyg: 5 betyg: 5
Betygsatt: 3 ggr
Författare: JH
Läst: 2993 ggr
Längd: 5856 bokstäver Betygsätt denna novell
Besvara kontrollfrågan för att betygsätta novellen:

 
Kategorier: Bög, Lesbiskt, Övrigt
Nyckelord: Bröst, Duscha, Klänning, Smink, Sms

help
Kommentera novell
Tidigare kommentarer
Yvonne685 2018-06-09 11:48 Anmäl kommentar  
Vill du knullа skönheter осh іnte betala för dеt? Här är webbadrеssen → vyx.se/ghp
 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~